Matkapuhelin: 040 5092579 tanja.nurmi@op.fi

Tanja Nurmi

Kiinteistönvälittäjä, LKV,LVV,KiAT, MML määräämä kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, LVV, KiaT, yo-merkonomi, kaupanvavistaja
Matkapuhelin: 040 5092579 tanja.nurmi@op.fi

Jos kaipaat Laitilan ja lähiseutujen seudulla pitkän ja laajan kokemuksen omaavaa välittäjää, ole rohkeasti yhteydessä minuun! Teen kiinteistökauppaa yli 20 vuoden kokemuksella täsmällisesti, tunnollisesti ja tuloksekkaasti.

Minulta löytyy sekä Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinto KiAT että Laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinto ja runsaasti alan monipuolista työkokemusta. Toimin myös maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa. Laitilassa olen toiminut välittäjänä kohta kolmen vuoden ajan, ja voin rehellisesti sanoa, että rakastan aluetta ja sen monipuolisuutta! Minulle voit luottaa myyntiin niin kerrostaloasunnot, maatilakohteet, tontit kuin kesäasunnotkin – ja tietysti kaiken siltä väliltä! Hoidan kotisi myynnin kokonaisvaltaisesti, jotta sinä voit keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään – elämiseen.

Nautin asiakaspalvelutyöstä, ja kuuntelen asiakkaitani aina herkällä korvalla. Olen työssäni myös hyvin tarkka – kanssani voit olla varma siitä, että asiat hoituvat varmasti, kuten on sovittu!

Minulle työni on aina ollut elämäntapa. Myyntityö sujuu aina mutkattomasti viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta. I am also happy to serve you in English!

LaitilaOP Koti Lounaisrannikko Oy LKV

Keskuskatu 20 23800 LAITILA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Laitila -
OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV
Vastaanottaja:
Tanja Nurmi
Kiinteistönvälittäjä, LKV,LVV,KiAT, MML määräämä kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.