Puhelin: 050 564 6493 Matkapuhelin: 050 564 6493 teemu.m.nevalainen@op.fi

Teemu Nevalainen

Arviointiasiantuntija LKV, KED
Kielitaito: englanti
Puhelin: 050 564 6493 Matkapuhelin: 050 564 6493 teemu.m.nevalainen@op.fi

Työurani alkoi vuonna 2011, ja olenkin siitä asti toiminut töissä aina asiakkaiden parissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Nautin todella työstä, jossa voin vastata asiakkaan palveluntarpeeseen pyrkien tuottamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Olen syventänyt osaamistani työn ohessa myynnin ammattitutkinnolla vuonna 2013 sekä tradenomin korkeakoulututkinnolla 2016. Aloitin työni kiinteistönvälittäjänä OP Kodilla 2020 vuoden alusta, jolloin myös suoritin KED ja LKV tutkinnot. 2023 kesäkuusta alkaen olen toiminut OP Kodin arviointiasiantuntijana.

Arvoihini kuuluu asiakkaan tarpeiden etusijalle laittaminen, jatkuva kehittyminen, rehellisyys ja lupauksissa pysyminen: samoja arvoja, joita me kaikki OP:lla edustamme. Tavoitteeni on luoda molemminpuolinen luottamus. Uskon, että näillä arvoilla pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa toivottuun lopputulokseen. Asustelen itse Joensuussa, ja olen asunut Pohjois-Karjalassa koko ikäni: kiinteistönvälityksessä tärkeää on juuri paikallistuntemus.

Kulutan vapaa-aikaani talvisin lumilautaillen ja retkeillen, kesällä puolestaan reissaten pitkin Suomea. Järvellä minut näkee kalastamassa vuoden ympäri! Kotona aika kuluu usein liikunnan ja soittamisen parissa. Toisinaan hulluttelemme ylivilkkaan ja ihmisläheisen lapinporokoiramme kanssa, joka on tietysti aina matkassa mukana. Mikään edellä mainituista ei kuitenkaan lataa akkujani kuten ruoanlaitto, joka on intohimoistani suurin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme tavoitteemme yhdessä!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Vakuusarviointi -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Teemu Nevalainen
Arviointiasiantuntija LKV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.