Puhelin: 050 349 8799 Matkapuhelin: 050 349 8799 teemu.antikainen@op.fi

Teemu Antikainen

Arviointiasiantuntija, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Puhelin: 050 349 8799 Matkapuhelin: 050 349 8799 teemu.antikainen@op.fi

Tervehdys! Minä olen Teemu Antikainen, arviointiasiantuntija Mikkelistä.

Työt OP Kodilla aloitin vuonna 2020. Kipinä kiinteistönvälitysalalle tuli verenperintönä, sillä niin äitini kuin myös isoisäni ovat olleet pitkään alalla. Kun suoritin LKV-tutkinnon, tuli minusta kiinteistönvälittäjä kolmannessa polvessa.

Aloitin urani kiinteistönvälityksessä, mutta myöhemmin siirryin täysipäiväiseksi arviointiasiantuntijaksi. Asun Mikkelissä ja teen kiinteistöjen arviointeja pääasiassa Etelä-Savon alueella. Toimialueeseeni kuuluvat muun muassa Mikkeli, Mäntyharju, Juva, Pieksämäki, Kangasniemi ja Savonlinna. Teen arviointeja muun muassa perunkirjoituksia tai verottajaa varten. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, miten voin auttaa!

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi vuosimallia 2019. Työkokemusta minulta löytyy kiinteistönvälityksen lisäksi myös niin pankista kuin vakuutusalalta, joten voin sanoa hallitsevani finannssialan koukeroita laajemmaltikin.

Minulle urheilu on tärkeä osa elämääni, olen pelannut nuoruudessani paljon erilaisia pallopelejä, kuten jääkiekkoa, pesäpalloa ja jalkapalloa. Näistä etenkin jääkiekko ja pesäpallo ovat suuressa osassa elämääni myös nykyisin. Vapaa-aikana minut löytää todennäköisimmin joko lenkkipolulta, polkupyörän selästä, hiihtoladulta tai sitten golfkentältä.

You can contact me also in English!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Vakuusarviointi -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Teemu Antikainen
Arviointiasiantuntija, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.