Puhelin: 050 349 8799 Matkapuhelin: 050 349 8799 teemu.antikainen@op.fi

Teemu Antikainen

Arvioasiantuntija, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Puhelin: 050 349 8799 Matkapuhelin: 050 349 8799 teemu.antikainen@op.fi

Tervehdys! Minä olen Teemu Antikainen, Siilinjärveltä kotoisin oleva arvioasiantuntija.

Aloitin työt OP Kodilla joulukuussa 2020 ja näin minusta lähdettiin leipomaan kiinteistönvälittäjää kolmannessa polvessa. Veri alalle vetää siis niin isoisän kuin myös oman äitini puolesta. Noin pari vuotta tästä myöhemmin suunnitelmiin tuli pienoinen muutos ja urapolku muuttui kohti arviointeja. Nykyisin toimin OP Kodilla arvioasiantuntijana.

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi, koulusta valmistuin vuonna 2019. Työkokemusta minulta löytyy myös niin pankista kuin vakuutusalalta, joten voin sanoa hallitsevani finannssialan koukeroita laajemmaltikin. Olen myös suorittanut onnistuneesti LKV-kokeen.

Minulle urheilu on tärkeä osa elämääni, olen pelannut nuoruudessani paljon erilaisia pallopelejä, kuten jääkiekkoa, pesäpalloa ja jalkapalloa. Näistä etenkin jääkiekko ja pesäpallo ovat suuressa osassa elämääni myös nykyisin. Olin useamman vuoden mukana KalPan kotiotteluiden toteuttamista ja pesäpallon kautta olen löytänyt nykyisen puolisoni, sekä olen kuulunuy myös Puijon Pesiksen hallitukseen. Kesäisin minun ääneni on tuttu Puijon pesäpallostadionin ämyreistä, sillä olen kuuluttanut PuPen miesten sekä naisten otteluita.

You can contact me also in English!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO