Matkapuhelin: 0500 279 441 saija.miettinen@op.fi

Saija Miettinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 0500 279 441 saija.miettinen@op.fi

Jos arvostat henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua, niin käännyt puoleeni. Oletpa myymässä tai ostamassa kotia, haluan olla luottamuksesi arvoinen. Laitan itseni peliin, jotta sinun asuntokauppasi onnistuu. Huolehdin asuntokauppaprosessin etenemisestä ja pidän sinut ajan tasalla, haluamallasi tavalla.

Olen työskennellyt vuosia erilaisissa vastuullisissa myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä. Teen aina sen, mitä lupaan. Työtapani ja persoonani soveltuvat erinomaisesti asuntokauppaan. Minut tunnetaan sinnikkäänä ja ahkerana tyyppinä, joka ei jätä kääntämättä ainuttakaan kiveä. Olen pitkäjänteinen ja tavoitteellinen. Minulla on tilanneherkkyyttä ja kykyä reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Itse asun Saaristokaupungissa. Perheeseeni kuulu aviomies, kaksi aikuista tytärtä sekä kissa ja koira. Työn vastapainona teen vapaaehtoistyötä seurakunnassa. Nautin koiran kanssa lenkkeilystä sekä huolehdin kunnostani kuntosalitreenillä. Pidän matkustamisesta ja rentoudun lukemalla ja neulomalla villasukkia.

Iloitsen siitä, että saan tehdä juuri tätä työtä ja olla mukana asiakkaiden elämän isoissa ratkaisuissa.

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Kysy minulta näistä kohteista