Matkapuhelin: 050 5908542 minna.antikainen@op.fi

Minna Antikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 050 5908542 minna.antikainen@op.fi

Hei, olen Minna Antikainen, Siilinjärveltä kotoisin oleva kiinteistönvälittäjä.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä jo lähes 20 vuoden ajan. Tuolle ajanjaksolle mahtuu paljon kaikenlaisia tapahtumia ja työni kautta olen päässyt olemaan mukana niin myyjä- kuin ostaja-asiakkaiden elämän suurimmissa hetkissä satoja kertoja. Minua voit käyttää myös kaupanvahvistajana.

Kiinteistönvälittäjänä tärkein päämäärä työssäni on tyytyväinen asiakas. Paras palkinto tehdystä työstä on asiakkaan huulille saatu hymy onnistuneen asuntokaupan jälkeen. Välittäjänä ominaisuuksiini kuuluvat ahkeruus, positiivisuus ja iloisuus – pyrin toimimaan aina hymy huulilla.

Asun Siilinjärvellä ja koko välitysurani ajan olen toiminut täällä Pohjois-Savossa, niin Kuopiossa kuin Siilinjärvelläkin. Olipa kotisi sijaintisi sitten Saaristokaupunki, Kuopion keskusta, Puijonlaakso, Neulamäki, Vuorela, Toivala, Haaparinne, Pyöreälahti, Panninniemi, Leppäkaarre, Kasurila, Päivärinne tai mikä tahansa muu, niin minä autan asuntoasioissa enemmän kuin mielelläni!

Vapaa-aikani kuluu villakoirieni kanssa lenkkipoluilla ja kesäisin minut saattaa löytää golfin parista. Aktiivinen elämäntyyli tuo lisäpotkua myös kiinteistönvälittäjän työhön.

Ole yhteydessä minuun matalalla kynnyksellä – soittele tai laita viestiä – niin tehdään Sinunkin asuntounelmistasi totta!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kuopio -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Minna Antikainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.