Matkapuhelin: 040 1627788 mari.rehn@op.fi

Mari Rehn

Vuokravälittäjä, LKV, KED
Koulutus: LKV- ja KED-tutkinnot 2018 myynnin- ja markkinoinnin tradenomi
Matkapuhelin: 040 1627788 mari.rehn@op.fi

Aloitin kiinteistönvälitystyöt Op Koti Itä-Suomen Mikkelin toimistolla vuonna 2017. Sieltä siirryin Kuopioon vuokravälittäjän tehtäviä hoitamaan vuonna 2020. Ennen tätä olen ollut tukkukaupan kenttämyynnissä lelualalla kaksikymmentä vuotta. Asiakaspalvelijana minulla on siis monipuolinen kokemus asiakkaiden kohtaamisesta.

Ammattitaitoni vahvana perustana on hyvä ihmistuntemus ja koulutuksen sekä käytännön mukanaan tuoma kokemus välitystoiminnasta. Minulla on halu auttaa asiakkaitani löytämään heille paras vaihtoehto vuokra-asumiseen sekä vuokranantajille luotettavat vuokralaiset.

Työ OP Koti Itä-Suomen vuokravälittäjänä mukavan vaihtelevaa, jossa tarvitaan monenlaisia taitoja ja tietoja. Toimin vuokravälittäjänä Kuopion ja Siilinjärven alueella. Teen asunnon omistajien puolesta kaiken asunnon vuokraukseen liittyvän työn. Laadin välitettävistä kohteista vuokra-arviot, valokuvaan ja markkinoin kohteita. Järjestän esittelyt vuokra-asunnoista kiinnostuneille ja haastattelen hakijat sekä vuokranantajien valinnan jälkeen uusista vuokralaisista, laadin vuokrasopimukset ja ohjeista vuokralaisia uuteen vuokrasuhteeseen.

Monialainen osaaminen on tärkeää vuokravälitys työssä. On tunnettava lakia, osattava kuvata, ymmärrettävä rakennustekniikkaa sekä tarjottava kaikin puolin parasta asiakaskokemusta asiakkaille. Tämmöinen vaihteleva työ saa pysymään minut innostuneena työstäni, koska saan oppia aina uuttakin.

Asun viihtyisässä Saaristokaupungissa. Kuopiossa on vapaa-aikana mukava tehdä erilaisia kävely- ja pyöräilylenkkejä hyvinhoidetuilla ulkoilureitellä ja -poluilla. Kuopio tarjoaa asukkailleen ulkoiluun liittyen myös monipuolisia ja kuvankauniita laavupaikkoja. Näin kuntoilun ohessa pääsee tutustumaan kotikaupunkiin laajemminkin ja ihailemaan muun muassa lukuisia upeita rantamaisemia.

Olethan minuun yhteydessä vuokravälitykseen liittyvissä asioissa.

Tarjoan sinulle mutkatonta apuani Kuopion ja Siilinjärven asuntojen vuokrauksen parissa!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Kuopio -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Mari Rehn
Vuokravälittäjä, LKV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.