Matkapuhelin: 040 1627788 mari.rehn@op.fi

Mari Rehn

Vuokravälittäjä, LKV, KED
Koulutus: LKV- ja KED-tutkinnot 2018, myynnin- ja markkinoinnin tradenomi 2019.
Matkapuhelin: 040 1627788 mari.rehn@op.fi

Olen ollut pian neljä vuotta OP Ryhmässä kiinteistönvälittäjänä. Ennen tänne Kuopioon muuttoani tein töitä OP Kodin Mikkelin toimistolla. Sitä ennen olen ollut tukkukaupan kenttämyynnissä lelualalla kaksikymmentä vuotta. Asiakaspalvelijana minulla on siis monipuolinen kokemus asiakkaiden kohtaamisesta.

Ammattitaitoni vahvana perustana on hyvä ihmistuntemus ja koulutuksen sekä käytännön mukanaan tuoma kokemus välitystoiminnasta. Minulla on halu auttaa asiakkaitani löytämään heille paras vaihtoehto vuokra-asumiseen sekä vuokranantajille luotettavat vuokralaiset.

Työ OP Koti Itä-Suomen vuokravälittäjänä mukavan vaihtelevaa, jossa tarvitaan monenlaisia taitoja ja tietoja. Toimin vuokravälittäjänä Kuopion ja Siilinjärven alueella. Teen asunnon omistajien puolesta kaiken asunnon vuokraukseen liittyvän työn. Laadin välitettävistä kohteista vuokra-arviot, valokuvaan ja markkinoin kohteita. Järjestän esittelyt yhteydenottojen perusteella ja haastattelen hakijat sekä vuokranantajien valinnan jälkeen uusista vuokralaisista, laadin vuokrasopimukset ja ohjeista vuokralaisia uuteen vuokrasuhteeseen.

Monialainen osaaminen on tärkeää vuokravälitys työssä. On tunnettava lakia, osattava kuvata, ymmärrettävä rakennustekniikkaa sekä tarjottava kaikin puolin parasta asiakaskokemusta asiakkaille. Tämmöinen vaihteleva työ saa pysymään minut innostuneena työstäni, koska saan oppia aina uuttakin.

Asun viihtyisässä Saaristokaupungissa. Kotoa on mukava tehdä erilaisia kävelylenkkejä hyvinhoidetuilla ulkoilureitellä ja -poluilla. Kuopio tarjoaa asukkailleen ulkoiluun liittyen myös monipuolisia leiripaikkoja palveluineen. Näin kuntoilun ohessa pääsee tutustumaan kotikaupunkiin laajemminkin ja ihailemaan muun muassa lukuisia upeita rantamaisemia.

Ole minuun yhteydessä vuokravälitykseen liittyvissä asioissa. Tarjoan sinulle mutkatonta apuani Kuopion ja Siilinjärven asuntovuokrauksen parissa.

Yhdessä hyvä tulee!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet