Matkapuhelin: 050 563 7925 justus.malinen@op.fi

Justus Malinen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 563 7925 justus.malinen@op.fi

Moi!

Toimin Myyntineuvottelijana Kuopiossa OP Kodilla. Olen paljasjalkainen kuopiolainen ja kiinteistönvälitys Kuopion alueella kaikenkokoisten kotien parissa on minulle erittäin mielekästä.Olen erittäin kiinnostunut, sekä perehtynyt erikokoisista kiinteistöistä kerrostalohuoneistoihin. Asun Niiralassa ja olenkin viihtynyt siellä erityisen hyvin mahtavien ulkoilumahdollisuuksien, ja loistavien liikenneyhteyksien myötä. Vastaan ja olen apuna kaikkiin kysymyksiin asuntoasioihin liittyen, Soitellaan!

Tuon alalle raikkautta uudella, aktiivisella ja määrätietoisella otteella. Tuon työskentelyssäni esiin uusia kulmia ja videoesittelytkään eivät ole vieraita toiminta-alustoja työlleni. Pyrin aina pääsemään parhaimpaani asuntokaupassa ja palvelukokonaisuudessa. Asiakaslupaukseni pohjalta ostaja ja myyjä voivat olla hymy huulilla asunnon myynnin aloittamisesta, aina loppukättelyyn saakka.

Olen nuori, nälkäinen ja korkean moraalin asiakaspalvelija, joka paneutuu jokaiseen asiaan täysillä. Pitkä joukkueurheilutausta ja tulokselliset myyntityöt aikaisemmin edesauttavat minua olemaan uusi aalto Kuopion välityksessä.

En katso kelloa tehdessäni töitä, joten minuun voi olla yhteydessä asiasta kuin asiasta milloin vain, palvelen enemmän kuin mielelläni!

Toimintaani voi seurata Somesta: IG justusmalinen ja FB Justus Malinen

#ainäytölle

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet