Matkapuhelin: 050 563 7925 justus.malinen@op.fi

Justus Malinen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 563 7925 justus.malinen@op.fi

Moikka!

Olen Justus Malinen ja toimin Myyntineuvottelijana Kuopion vahvimmassa kiinteistönvälitys-tiimissä, OP Kodissa. Olen paljasjalkainen kuopiolainen ja kiinteistönvälitys Kuopiossa keskustan alueella kaikenkokoisten kotien parissa on minulle erittäin tärkeää. Asun Niiralassa kerrostalossa ja olenkin viihtynyt siellä erityisen hyvin. Olen myös kiinnostunut omakotitaloista ja työskentelen niiden parissa mieluusti.

Tuon alalle raikkautta uudella, aktiivisella ja määrätietoisella otteella. Tuon työskentelyssäni esiin uusia kulmia ja videoesittelytkään eivät ole vieraita toiminta-alustoja työlleni. Pyrin aina pääsemään parhaimpaani asuntokaupassa ja palvelukokonaisuudessa. Asiakaslupaukseni pohjalta ostaja ja myyjä voivat olla hymy huulilla asunnon myynnin aloittamisesta, aina loppukättelyyn saakka.

Olen nuori, nälkäinen ja korkean moraalin asiakaspalvelija, joka paneutuu jokaiseen asiaan täysillä. Pitkä joukkueurheilutausta ja tulokselliset myyntityöt aikaisemmin edesauttavat minua olemaan uusi aalto Kuopion välityksessä.

En katso kelloa tehdessäni töitä, joten minuun voi olla yhteydessä asiasta kuin asiasta milloin vain, palvelen enemmän kuin mielelläni!

Toimintaani voi seurata Somesta: IG justusmalinen ja FB Justus Malinen OP-Koti

KuopioOP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet