Matkapuhelin: 050 563 7925 justus.malinen@op.fi

Justus Malinen

Myyntineuvottelija, KED
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 563 7925 justus.malinen@op.fi

Moikka!

Olen syntynyt ja asunut Kuopiossa koko pienen elämäni, joten tunnen kaupungin kadut ja kulmat paremmin kuin hyvin. Etenkin kesäkausina vapaa-ajankohteiden välitys Kuopion lähialueilta, kuten Vehmersalmelta ovat sydäntäni lähellä. Laajan sekä kokoajan laajentuvan asiakaskunnan vuoksi kaikenkokoisten ja hintaisten kiinteistöjen sekä asunto-osakkeiden välitys hoituu hellässä ja ammattimaisessa otteessani alusta loppuun saakka.

Olen sopiva sekoitus nuoruuden intoa, mutta myös kokemuksen tuomaa varmuutta ja tuon alalle raikkautta uudella, aktiivisella sekä määrätietoisella otteella. Ihmisenä olen erittäin helposti lähestyttävä ja kuuntelen ihmisiä, kuin minulla olisi elefantin korvat. Ei ole väliä koskeeko asia mummonmökkiä taikka isoa rantakiinteistöä, kohtaan ihmiset ihmisinä ja siinä minun jäätävä ammattitaito erottuukin. En purista mailaa, vaan hoidan hommat erittäin nopealla reagoinnilla, mutta kuitenkin rennolla otteella.

Tässäpä olisi välittäjä, jolla ei hymy hyydy ja huonot päivät ovatkin laskettavissa yhden käden sormilla!

Vapaa-ajalla (jos sellaista joskus siunaantuu) kolistelen rautoja kuntosalilla, pelailen höntsälätkää, vietän aikaa läheisten kanssa ja ajelen erilaisilla moottorivehkeillä. Lomailu ei ole minun herkkuani, joten kompensoinkin lepoaikaa lähtemällä Suvasveden äärelle, jossa mieli lepää.

Ole minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä. Kauttani hoituu välitys oman myymiseksi ja ennen kaikkea ohjaava sekä valmentava ote ostajien avuksi.

#ainäytölle

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kuopio -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Justus Malinen
Myyntineuvottelija, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.