Matkapuhelin: 040 662 0048 johanna.lakanen@op.fi

Johanna Lakanen

Myyntijohtaja, YKV, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Kokkolan Kiviniityn lukio, ylioppilas1991, Vaatetusalan ammattikorkeakoulututkinto1995,Insinööri (AMK)1998, KED-tutkinto (kiinteistöedustajatutkinto) 2002, LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) 2003, YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä) 2018
Matkapuhelin: 040 662 0048 johanna.lakanen@op.fi

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV 2019-: myyntijohtaja

Jokilaaksojen OP Kiinteistökeskus Oy 2018-2019 : myyntijohtaja

Kokkolan OP Kiinteistökeskus Oy 2013-2018: kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, myyntijohtaja

Kokkolan SKV Kiinteistönvälitys Oy 2001-2013: myyntineuvottelija, kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja

Kiinteistönvälitysalalla olen ollut vuodesta 2001 alkaen ja pidän työstäni.

Kokkolan kodit, niiden keittiönpöydät ja ihanat asukkaat ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Työssäni mielenkiintoisimpia asioita ovat ihmisten kanssa kohtaamiset ja se, kun saa kulkea hetken asiakkaan rinnalla hänen elämän käännekohdassa. Auttaa vanhasta kodista luopumisessa ja uuden kodin löytämisessä usein uudessa elämäntilanteessakin. Minulle jokainen koti ja ihminen on tärkeä. Kun mietit kodin vaihtoa, soitathan. Lupaan palvella ja auttaa sinua -vähän enemmän!

Tällä hetkellä minulla on oikeus olla myös esimiehenä parhaassa ja ammattitaitoisimmassa joukkueessa vastuualueenamme Kokkolan ja Kaustisen alue.

Olen välittäjieni tukena ja apuna, jotta voimme olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme unelmia ja auttamassa yhdessä elämän suurimmista kaupoista.Olemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa edistyksellisiä ja otamme uudet tuulet vastaan innokkaina. Alalla jatkuva kouluttautuminen on tärkeää ja huolehdin siitä, että välittäjämme ovat alansa huippuja niin asiakaskohtaamisissa kuin lainopillisissa asioissakin. Kannan vastuuta välittäjiemme jaksamisesta ja siitä, että töissä on hyvä olla.

Näillä keinoilla mahdollistamme myös ostajan ja myyjän parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Uustuotannon parissa olen toiminut sekä isojen rakennusliikkeiden kanssa että pienempien rakentajien parissa. Uustuotannossa parasta on päästä alusta asti hankkeeseen mukaan ja miettiä yhdessä rakentajan kanssa optimaaliset ratkaisut kohteelle. Kohderyhmän miettiminen kyseiseen hankkeeseen, kohderyhmän näköisten kotien suunnittelu, markkinointi ja myynti on ihan huippua. On hienoa nähdä onnellisia ostajia uuden kodin valmistuessa, onnitella rakentajaa upeasta lopputuloksesta ja kiittää hyvästä yhteistyöstä. Kun mietit rakennushankkeen aloitusta, ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle paras yhteistyömuoto, etsitään parhaat ratkaisut hankkeeseesi ja löydetään yhdessä onnellisia asukkaita uusiin koteihin.

Luonteeltani olen positiivinen ja periksiantamaton. Arkeeni luksusta tuovat konsertit, elokuvat ja teatteri, hyvää ruokaa unohtamatta. Pidän myös ulkoilusta eri muodoissa jokaisena vuodenaikana. Määränpää ja suoritus eivät ole niin tärkeitä kuin raitis ilma, hyvä seura ja hyvät eväät.

KokkolaOP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Tehtaankatu 6 67100 KOKKOLA