Matkapuhelin: 040 662 0048 johanna.lakanen@op.fi

Johanna Lakanen

Myyntijohtaja, YKV, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: KED 2002, LKV 2003, YKV 2018
Matkapuhelin: 040 662 0048 johanna.lakanen@op.fi

Jokilaaksojen OP Kiinteistökeskus Oy 2018- : myyntijohtaja

Kokkolan OP Kiinteistökeskus Oy 2013-2018: kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, myyntijohtaja

Kokkolan SKV Kiinteistönvälitys Oy 2001-2013: myyntineuvottelija, kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja

Kiinteistönvälitysalalla olen ollut vuodesta 2001 alkaen.

Olen toiminut myyntineuvottelijana, kiinteistönvälittäjänä, myyntipäällikkönä ja myyntijohtajana. Joten Kokkolan kodit, niiden keittiönpöydät ja ihanat asukkaat ovat tulleet kovin tutuiksi vuosien varrella.

Jokilaaksojen OP Kiinteistökeskuksen myyntijohtajana vastuualueenani on Kokkolan, Ylivieskan, Kannuksen, Kalajoen, Oulaisten, Nivalan, Haapaveden sekä Haapajärven alueiden OP-Kiinteistökeskuksen konttorit. Tehtävänäni on olla alueemme välittäjien esimiehenä, vastata alueemme uustuotannosta sekä huolehtia alueeni kiinteistönvälityksen lainopillisista asioista.

Esimiehenä valmennan välittäjiämme, olen heidän tukena ja apuna, jotta voimme olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme unelmia ja auttamassa heitä heidän suurimmassa kaupassa -kodin vaihdossa.

Huolehdin, että alueeni konttorit ovat asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa edistyksellisiä ja otamme uudet tuulet vastaan innokkaina. Huolehdin, että alueeni välittäjät ovat alansa huippuja asiakaskohtaamisissa ja auttavat asiakkaitamme parhaalla tavalla heidän elämän käännekohdissa ja muutoksissa. Huolehdin, että välittäjämme saavat viimeisimmän tiedon lakiasioista sekä huolehdin ja valvon sitä, että toimintamme on laadukasta. Kannan vastuun välittäjiemme jaksamisesta ja siitä, että töissä on hyvä olla. Näillä keinoilla mahdollistamme myös asiakkaidemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Uustuotannon parissa olen toiminut sekä isojen rakennusliikkeiden kanssa että pienempien rakentajien parissa. Uustuotannossa parasta on päästä alusta asti hankkeeseen mukaan ja miettiä yhdessä rakentajan kanssa optimaaliset ratkaisut kohteelle. Kohderyhmän miettiminen kyseiseen hankkeeseen, kohderyhmän näköisten kotien suunnittelu, markkinointi ja myynti on ihan huippua. On hienoa nähdä onnellisia ostajia uuden kodin valmistuessa, onnitella rakentajaa upeasta lopputuloksesta ja kiittää hyvästä yhteistyöstä.

Työssäni mielenkiintoisimpia asioita ovat ihmisten kanssa kohtaamiset, koulutus ja kouluttautuminen alalla on sekä alan markkinoinnin jatkuvan kehityksen seuraaminen, uusien juttujen oivaltaminen ja jalostaminen käytäntöön.

Luonteeltani olen positiivinen ja periksiantamaton. Vapaa-aikaani vietän pääosin perheeni parissa ulkoillen ja hyvästä ruoasta nauttien. Mökkeilen, hiihdän, laskettelen, pyöräilen tai retkeilen. Määränpää ja suoritus eivät ole niin tärkeitä kun ulkona olo, hyvä seura ja hyvät eväät.

Kun mietit kodin ostoa tai myyntiä, ota yhteyttä niin etsitään sinun asioita varten sinulle oikea välittäjä alueeltamme.

Kun mietit rakennushankkeen aloitusta, ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle paras yhteistyömuoto, etsitään parhaat ratkaisut hankkeeseesi ja löydetään yhdessä onnellisia asukkaita uusiin koteihin.

KokkolaOP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Tehtaankatu 6 67100 KOKKOLA