Matkapuhelin: 040 662 0048 johanna.lakanen@op.fi

Johanna Lakanen

Myyntijohtaja, YKV, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: KED-tutkinto (kiinteistöedustajatutkinto) 2002, LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) 2003, YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä) 2018
Matkapuhelin: 040 662 0048 johanna.lakanen@op.fi

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV 2019-: myyntijohtaja

Jokilaaksojen OP Kiinteistökeskus Oy 2018-2019 : myyntijohtaja

Kokkolan OP Kiinteistökeskus Oy 2013-2018: kiinteistönvälittäjä, myyntipäällikkö, myyntijohtaja

Kokkolan SKV Kiinteistönvälitys Oy 2001-2013: myyntineuvottelija, kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja

Kiinteistönvälitysalalla olen ollut vuodesta 2001 alkaen ja pidän työstäni.

Olen myyntijohtajana mielestäni parhaassa ja ammattitaitoisessa joukkueessa, vastuualueena Kokkolan, Vaasan, Ylivieskan ja Kalajoen alueet.

Olen välittäjieni tukena ja apuna, jotta voimme olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme unelmia ja auttamassa yhdessä elämän suurimmista kaupoista. Olemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa edistyksellisiä ja otamme uudet tuulet vastaan innokkaina. Alalla jatkuva kouluttautuminen on tärkeää ja huolehdin siitä, että välittäjämme ovat alansa huippuja niin asiakaskohtaamisissa kuin lainopillisissa asioissakin. Kannan vastuuta välittäjiemme jaksamisesta ja siitä, että töissä on hyvä olla.

Näillä keinoilla mahdollistamme myös ostajan ja myyjän parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Uustuotannon parissa olen toiminutvuosien varrella sekä isojen rakennusliikkeiden kanssa että pienempien rakentajien parissa. Uustuotannossa parasta on päästä alusta asti hankkeeseen mukaan ja miettiä yhdessä rakentajan kanssa optimaaliset ratkaisut kohteelle. Kohderyhmän miettiminen kyseiseen hankkeeseen, kohderyhmän näköisten kotien suunnittelu, markkinointi ja myynti on ihan huippua. On hienoa nähdä onnellisia ostajia uuden kodin valmistuessa, onnitella rakentajaa upeasta lopputuloksesta ja kiittää hyvästä yhteistyöstä. Kun mietit rakennushankkeen aloitusta, ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle paras yhteistyömuoto, etsitään parhaat ratkaisut hankkeeseesi ja löydetään yhdessä onnellisia asukkaita uusiin koteihin.

Kahdenkymmenenyhden vuoden aikana Kokkolan kodit, niiden keittiönpöydät ja ihanat asukkaat ovat tulleet tutuiksi. Kiinteistönvälittäjänä mielenkiintoisimpia asioita on ollut ihmisten kanssa kohtaamiset ja se, kun on saanut kulkea hetken asiakkaan rinnalla hänen elämän käännekohdassa. Auttaa vanhasta kodista luopumisessa ja uuden kodin löytämisessä, usein uudessa elämäntilanteessakin. Uskon että meillä kaikki työntekijät tuntevat samoin, siksi lupaamme auttaa ja palvella ja auttaa sinua -vähän enemmän!

Luonteeltani olen positiivinen ja periksiantamaton. Meri sen rannat on mun juttu. Nautin uinnista ja avannosta, rannoilla haahuilusta, jäällä hiihtämisestä, merituulesta tai vain auringonlaskun tai -nousun tuijottelusta. Meri laittaa asiat mittasuhteisiin ja nollaa pään. Viikonloppuisin repusta löytyy monesti eväät ja ne syödään mielellään perheen tai ystävien kanssa.

KokkolaOP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Tehtaankatu 6 67100 KOKKOLA

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Ota yhteyttä

Kokkola -
OP Koti Pohjanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Johanna Lakanen
Myyntijohtaja, YKV, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.