Matkapuhelin: 040 647 3702 erja.gustafsson@op.fi

Erja Gustafsson

Vuokravälittäjä, LKV, KiAT
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Koulutukseltani olen laskentatoimen yo-merkonomi vuosimallia 1989. Asuntoalalle vaihdettuani suoritin sekä Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT että LKV-tutkinnon vuonna 2009.
Matkapuhelin: 040 647 3702 erja.gustafsson@op.fi

Tulin kiinteistövälitysalalle vuonna 2007 oltuani pitkään taloushallinnon eri tehtävissä ja matkapuhelinalalla contact centerissä. Näistä monipuolisista kokemuksista onkin ollut kovasti hyötyä työskennellessäni asuntojen maailmassa.

Olen syntyperäinen kokkolalainen ja tunnen hyvin kotikaupunkini, sen ihmiset ja elämänkirjon. Työni hoidan ilolla ja rakkaudesta lajiin. Pidän tärkeänä sitä, että voin luvata sinulle mutkatonta ja avointa vuokravälitystoimintaa ja tämän työn paras palkinto onkin hymyilevät ja tyytyväiset toimeksiantajat ja kodinvaihtajat.

Kokkolan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten hallituksessa olen toiminut jo useamman vuoden ajan ja nyt sihteerinä. Vapaa-ajallani harrastan sählyä, ulkoilua, matkailua ja käsillä näpertelyä.

Meillä OP Kodilla on mukava ja kaupungin paras myyntitiimi. Soita minulle, niin kerron miten voimme olla sinulle avuksi.

KokkolaOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Tehtaankatu 6 67100 KOKKOLA

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Kokkola -
OP Koti Pohjoinen Oy LKV
Vastaanottaja:
Erja Gustafsson
Vuokravälittäjä, LKV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.