Matkapuhelin: 040 661 0582 nina.uusitalo@op.fi

Nina Uusitalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 040 661 0582 nina.uusitalo@op.fi

”Menneisyys on oppitunti. Nykyhetki lahja. Tulevaisuus syy jatkaa.”

Hei!

Olen Nina Uusitalo Klaukkalan OP Kodista. Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua asunnon tai kiinteistön myymiseen, ostamiseen sekä vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Aiemmin olen työskennellyt pitkään OP-ryhmän palveluksessa pankkipuolella mm. sijoitus- ja rahoituspuolella sekä kuusi vuotta opetusalan tehtävissä. Olen ihmisläheinen välittäjä, joka iloitsee uuden oppimisesta ja haluaa kehittyä niin alan, kuin ajankin mukana.

Hyvä välittäjä toimii ammattitaitoisesti, rakentaa luottamuksellisen suhteen asiakkaaseensa ja luo kannustavan ilmapiirin yhteiseen tekemiseen. Hän kuuntelee tarkasti ja toimii itse selkeästi. Ammattitaitoinen välittäjä myös tuntee edustamansa alueen erinomaisesti. Itselleni Nurmijärvi ja sen ihmiset ovat hyvin tuttuja, sillä olen asunut täällä valtaosan elämästäni.

Minulle on äärimmäisen tärkeää toimia rehellisesti niin työssäni, kuin elämässä yleensäkin. Omaan hyvän tilannetajun ja tulen helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluan, että asiakkaani voivat olla varauksetta tyytyväisiä toimintaani. Minulle on tärkeää, että kaikki esille nousevat kysymykset selvitetään ja huolehditaan molemminpuolisesta ymmärryksestä.

Vapaalla viihdyn kotona sekä metsäpoluilla ja järvien rannoilla liikkuen. Nautin perheeni ja koirani kanssa yhteisestä touhuamisesta. Televisiosta seuraan kutkuttavia rikossarjoja.

Ota yhteyttä, niin kuuntelen toiveesi ja autan sinua niiden toteuttamisessa!

Ystävällisesti

Nina

Vinkkini asunnon ostajalle:

Välittäjä voi auttaa sinua myös oikeanlaisen asunnon löytämisessä. Kun kerrot tarpeistasi ja toiveistasi, unelmiesi asunto voi löytyä sellaistenkin joukosta, joita et osannut tulla ajatelleeksikaan.

Vinkkini asunnon myyjälle:

Ammattitaitoinen välittäjä ottaa asuntosi myyntiprosessin haltuun ja pystyy tarjoamaan sinulle myös muita tarvitsemiasi palveluita uuden asunnon ostamisesta rahoitus- ja vakuutusasioihin. Op Kodissa taustalla on koko välittäjäkaartin tuki.

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA

Asiakaspalautteet