Puhelin: 040 6620301 Matkapuhelin: 040 6620301 nina.tormala@op.fi

Nina Törmälä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV-tutkinto. Pidän ammattitaitoani yllä osallistumalla aktiivisesti oman alani koulutuksiin. Opiskelen lisäksi työni ohessa liiketalouden tradenomin tutkintoa Metropolia ammattikorkeakoulussa ja tavoitteena valmistuminen loppuvuodesta 2020.
Puhelin: 040 6620301 Matkapuhelin: 040 6620301 nina.tormala@op.fi

Työssäni parasta on asiointi ihmisten kanssa ja saada olla mukana heidän elämän isoimmissa muutoksissa, oman kodin hankkimisessa tai myymisessä. Omista onnistumisista kertoo positiiviset asiakaspalautteet ja vuosienkin jälkeen asiakkaikseni palaavat ihmiset.

Olen mielelläni käytettävissä kaikissa asuntoasioihin liittyvissä asioissa. Toimin ammattitaitoisesti ja ja positiivisella asenteella noudattaen hyvää välitystapaa.

Ota yhteyttä, kun haluat ystävällistä ja luotettavaa palvelua!

Olen perheellinen kiinteistönvälityksen ammattilainen. Perusarvoni työssä ovat tunnollisuus, vastuullisuus ja asiakkaan kunnioittaminen.

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2011 ja klaukkalalaisena minulla on tarjota sinulle vahva paikallisosaaminen käyttöösi. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt asuntokaupan kaikista muodoista 1800-luvun hirsitaloista nykyaikaisiin ja trendikkäisiin koteihin. Olen ollut mukana myös rakentajayhteistyössä maanhankinnasta uudiskohteiden myyntiin.

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA

Asiakaspalautteet