Matkapuhelin: 050 4821769 jari.selenius@op.fi

Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (LKV). Insinööri.
Matkapuhelin: 050 4821769 jari.selenius@op.fi

"MYYNTITYÖ ON ASIAKKAAN AITOA AUTTAMISTA"

Hei, olen Jari Selenius, kotikuntani Nurmijärven OP Kodista. Tarjoan sinulle asuntokaupan palveluita jo kahdeksan vuoden kokemuksella, osaamistani jatkuvasti kehittäen sekä laajentaen.

Hyvä välittäjä työskentelee systemaattisesti, on myyntihenkinen ja pitkäjänteinen. Tässä työssä korostuvat hyvän asiakaspalvelun merkitys sekä paikallistuntemus.

Työssäni pyrin kaikin tavoin auttamaan asiakkaitani ja pidän huolen siitä, että asiat hoituvat sujuvasti ja asiakkaani ovat aina tilanteen tasalla. Kiinteistönvälityksen osaamistani olen syventänyt muun muassa alan lakikursseilla ja myyntikoulutuksissa. Olen myös laajentanut rakennusteknistä tietämystäni Raksystemsin kursseilla, suorittanut isännöitsijän koulutuksen sekä hankkinut energiatodistuksen laatijan pätevyyden ja suorittanut asuntojen ja asuinrakennusten arviointi kurssin.

Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa. Olen myös pienestä alkaen ollut meri-ihminen, ja vuoden 1960 mahonkiveneen kunnossapito on hyvää vastapainoa aktiiviselle myyntityölle.

Olen myynyt lukuisia kerrostalohuoneistoja, rivitalohuoneistoja, rakennuspaikkoja, kiinteistöjä, liikerakennuksia, maatiloja, uudisrakennuksia ja arvoasuntoja Espoossa ja Nurmijärvellä hintahaarukassa 50 000 € - 1,5 M€.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä suunnitelma sinun asunnonvaihdollesi!

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA

Asiakaspalautteet