Puhelin: +358 50 3302474 Matkapuhelin: +358 50 3302474 laura.karvonen@op.fi

Laura Karvonen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Talouden ja rahoituksen tradenomi (Amk) 2000. Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja 2017.
Puhelin: +358 50 3302474 Matkapuhelin: +358 50 3302474 laura.karvonen@op.fi

Ihmisläheisyys. Vastuullisuus. Yhdessä tekeminen. OP-ryhmän arvot, jotka minun on helppo allekirjoittaa ja joita noudattaa sekä työssäni että vapaa-ajallani.

Kirvesmiehen tyttärenä erilaiset asunnot ja kiinteistöt ovat olleet aina kiinnostukseni kohteita. Korjausrakentaminen ja sisustaminen ovat minulle edelleen rakkaita harrastuksia. Sosiaalisena ihmisenä tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja seuraan aktiivisesti alaani ja maailman menoa muiltakin kanavilta kuin Me Naiset-lehdestä.

Usein olen kuullut olevani persoona, jota tuntemattomienkin on helppo lähestyä. Tarkka taiteilijasielu, joka ei jätä asioita puolitiehen, hioo yksityiskohdat, panostaa tekemäänsä täysillä ja pitää paperitkin järjestyksessä. Osaan nauraa myös itselleni.

Uuden oppiminen ja itseni kehittäminen ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Kehitän itseäni ja ammattitaitoani alan koulutuksilla ja toimin tiiviissä yhteistyössä alani huippujen kanssa. Minulla on pitkä työkokemus talouden ja rahoituksen parista sekä pankkimaailmasta, joten ensiluokkainen asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat minulle kunnia-asia, josta en tingi työssäni.

Toimialueeni on monimuotoinen Kerava ja tarvittaessa saat kauttani yhteyden koko Suomen alueella toimiviin kollegoihini. Kun haluat asunnonvaihtoasioissa rinnallesi välittäjän, joka on kiinnostunut asunnostasi, sinusta ja asuntounelmistasi, älä epäröi ottaa yhteyttä! Soita, tekstaa tai meilaa. Tehdään asumiseen liittyvistä unelmistasi totta.

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet