Puhelin: +358 50 3302474 Matkapuhelin: +358 50 3302474 laura.karvonen@op.fi

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV 2019. Talouden ja rahoituksen tradenomi (Amk) 2000. Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja 2017.
Puhelin: +358 50 3302474 Matkapuhelin: +358 50 3302474 laura.karvonen@op.fi

"Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!"

Hei!

Olen Laura Karvonen Keravan OP Kodista, jossa olen työskennellyt vuodesta 2018 ja takataskussa on niin suuria onnistumisia että suurta oppimista erilaisten kodinvaihtoasioiden kautta. Ennen tälle alalle siirtymistä minulle on kertynyt pitkä kokemus talouden ja rahoituksen parista, sekä monimuotoisista asiakaspalvelutehtävistä. Kertyneen kokemukseni, ihmisläheisen palveluotteeni sekä jatkuvan itseni ja osaamiseni kehittämisen ansiosta pystyn tarjoamaan asiakkailleni yksilöllisiä asumisen ratkaisuja.

Mielestäni hyyvä kiinteistönvälittäjä on ahkera, empaattinen, joustava ja pitkäjänteinen. Hän onnistuu rakentamaan luottamuksellisen suhteen asiakkaaseensa. Omien kotiavaimien luovuttaminen toiselle on suurimpia luottamuksen eleitä ja hyvä välittäjä ymmärtää tämän.

Minusta hienointa tässä työssä ovat yhteiset onnistumiset asiakkaideni kanssa. Onnistumiseen vaaditaan molemminpuolista ymmärrystä. Kuuntelen tarkasti asiakkaitani ja toimin selkeästi. Olen hyvä kohtauttamaan tarvetta ja tarjontaa. Ihmisenä olen aurinkoinen ja tarkka taiteilijasielu, joka ei jätä asioita puolitiehen. Ihminen, joka hioo yksityiskohdat, panostaa tekemäänsä täysillä ja pitää paperitkin järjestyksessä. Pystyn tekemään asuntokaupat ihan kasvotusten saman pöydän ääressä kaupan osapuolten kanssa tai sähköisten järjestelmien kautta. Kumpikin kauppatapa on minusta yhtä miellyttävä. Erinomainen asiakastyytyväisyys on minulle muuta kuin pelkkä lupaus vuosisuunnitelmassani.

Vapaa-aikani vietän monien mielenkiinnon kohteideni parissa. Ratsastus on pitkäaikainen rakas harrastukseni. Korjausrakennamme ja sisustamme puolisoni kanssa vanhaa rintamamiestaloamme. Kirvesmiehen tyttärenä vasara pysyy myös omissa käsissäni varsin hyvin. Nautin vanhojen huonekalujen kunnostamisesta, mitä tukee verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto. Luonnossa liikkuminen antaa minulle valtavasti energiaa ja irrottaa hetkeksi työasioista.

Soita, tekstaa tai meilaa minulle, niin tehdään asumiseen liittyvistä unelmistasi totta!

As an OP Koti Home broker, I offer a reliable and comprehensive personal service through every step of selling or buying a home. Do not hesitate to contact me, mobile +358 50 330 2474. You can also send a contact request via whats app message, email, SMS or contact form (the orange button on the left).

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet