Puhelin: +358 50 541 0171 Matkapuhelin: +358 50 541 0171 laura.karvonen@op.fi

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV 2019. Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja 2017. Talouden ja rahoituksen tradenomi (Amk) 2000.
Puhelin: +358 50 541 0171 Matkapuhelin: +358 50 541 0171 laura.karvonen@op.fi

"Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!"

Hei!

Olen Laura Karvonen OP Kodista ja takataskussa on niin suuria onnistumisia että suurta oppimista erilaisten kodinvaihtoasioiden kautta. Työhistoriassa minulla on pitkä kokemus talouden ja rahoituksen parista, sekä monimuotoisista asiakaspalvelutehtävistä. Kertyneen kokemukseni, ihmisläheisen palveluotteeni sekä jatkuvan itseni ja osaamiseni kehittämisen ansiosta pystyn tarjoamaan asiakkailleni yksilöllisiä asumisen ratkaisuja.

Mielestäni hyvä kiinteistönvälittäjä on ahkera, empaattinen, joustava ja ennen kaikkea pitkäjänteinen. Hän onnistuu rakentamaan luottamuksellisen suhteen asiakkaaseensa. Omien kotiavaimien luovuttaminen toiselle on suurimpia luottamuksen eleitä ja hyvä välittäjä ymmärtää tämän.

Minusta hienointa tässä työssä ovat yhteiset onnistumiset asiakkaideni kanssa. Onnistumiseen vaaditaan molemminpuolista ymmärrystä. Kuuntelen tarkasti asiakkaitani ja toimin selkeästi. Olen hyvä kohtauttamaan tarvetta ja tarjontaa. Ihmisenä olen aurinkoinen ja tarkka taiteilijasielu, joka ei jätä asioita puolitiehen. Ihminen, joka hioo yksityiskohdat, panostaa tekemäänsä täysillä ja pitää paperitkin järjestyksessä. Pystyn tekemään asuntokaupat ihan kasvotusten saman pöydän ääressä kaupan osapuolten kanssa tai sähköisten järjestelmien kautta. Kumpikin kauppatapa on minusta yhtä miellyttävä. Erinomainen asiakastyytyväisyys on minulle enemmän kuin pelkkä lupaus vuosisuunnitelmassani.

Vapaa-aikani vietän erilaisten mielenkiinnon kohteideni parissa. Ratsastus on pitkäaikainen rakas harrastukseni. Korjausrakennamme ja sisustamme puolisoni kanssa omakotitaloamme ja kirvesmiehen tyttärenä vasara pysyy myös omissa käsissäni varsin hyvin. Rakennusalan perustutkinto antaa hyvät lähtökohdat ymmärtää erilaisia talotekniikoita ja korjausrakentamista myös hieman pintaa syvemmältä. Luonnossa liikkuminen antaa minulle valtavasti energiaa ja irrottaa hetkeksi työasioista.

Soita, tekstaa tai meilaa minulle, niin tehdään asumiseen liittyvistä unelmistasi totta!

As an OP Koti Home broker, I offer a reliable and comprehensive personal service through every step of selling or buying a home. Do not hesitate to contact me, mobile +358 50 541 0171. You can also send a contact request via whats app message, email, SMS or contact form (the orange button on the left).

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet