Puhelin: +358 50 3302474 Matkapuhelin: +358 50 3302474 laura.karvonen@op.fi

Laura Karvonen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Talouden ja rahoituksen tradenomi (Amk) 2000. Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja 2017.
Puhelin: +358 50 3302474 Matkapuhelin: +358 50 3302474 laura.karvonen@op.fi

"Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!"

Hei!

Olen Laura Karvonen Keravan OP Kodista, jossa olen työskennellyt nyt yli kaksi onnistunutta sekä opettavaista vuotta. Ennen tälle alalle siirtymistä minulle on kertynyt pitkä kokemus talouden ja rahoituksen parista, sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Kertyneen kokemukseni, ihmisläheisen palveluotteeni sekä jatkuvan itseni ja osaamiseni kehittämisen ansiosta pystyn tarjoamaan asiakkailleni yksilöllisiä asumisen ratkaisuja.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on ahkera, empaattinen, joustava ja pitkäjänteinen. Hän onnistuu rakentamaan luottamuksellisen suhteen asiakkaaseensa. Omien kotiavaimien luovuttaminen toiselle on suurimpia luottamuksen eleitä ja hyvä välittäjä ymmärtää tämän.

Minusta hienointa tässä työssä ovat yhteiset onnistumiset asiakkaideni kanssa. Onnistumiseen vaaditaan molemminpuolista ymmärrystä. Kuuntelen tarkasti asiakkaitani ja toimin selkeästi. Olen hyvä kohtauttamaan tarvetta ja tarjontaa. Ihmisenä olen aurinkoinen je tarkka taiteilijasielu, joka ei jätä asioita puolitiehen. Ihminen, joka hioo yksityiskohdat, panostaa tekemäänsä täysillä ja pitää paperitkin järjestyksessä.

Vapaa-aikani vietän monien mielenkiinnon kohteideni parissa. Ratsastus on pitkäaikainen rakas harrastukseni. Korjausrakennamme ja sisustamme puolisoni kanssa vanhaa rintamamiestaloamme. Nautin myös vanhojen huonekalujen kunnostamisesta sekä luonnossa liikkumisesta.

Soita, tekstaa tai meilaa minulle, niin tehdään asumiseen liittyvistä unelmistasi totta!

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet