Puhelin: 050 595 4796 Matkapuhelin: 050 595 4796 jussi.niemisto@op.fi

Jussi Niemistö

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV- pätevyys
Puhelin: 050 595 4796 Matkapuhelin: 050 595 4796 jussi.niemisto@op.fi

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla vuosina 1997- 1998 sekä yhtäjaksoisesti vuodesta 2001.

OP- Kodin palveluksessa olen ollut vuodesta 2008. Aikaisemmin olin seitsemän vuotta työssä toisessa keravalaisessa kiinteistövälitysliikkeessä sekä vuosina 1997-1998 kahdessa pienessä helsinkiläisessä välitystoimistossa.

Kokemus tuo varmuutta.

"Se minkä voi hoitaa tänään, hoidetaan tänään”

Hei,

Olen Jussi Niemistö, keravalainen jo viidettä polvea. Kiinteistönvälittäjänä olen työskennellyt lähes 20 vuotta. Työkokemusta minulle on kertynyt myös erilaisista asiakaspalvelutehtävistä sekä yrittäjyydestä. Pitkän ja monipuolisen kokemukseni kautta karttuneen vahvan osaamiseni johdosta pystyn auttamaan sinua monenlaisissa, niin kiinteistö-, kuin asunto-osakekauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

Hyvä kiinteistönvälittäjä muistaa, että ihmisellä on kaksi korvaa sekä yksi suu ja käyttää näitä yhtä paljon. On tärkeää osata tehdä oikeat tarkentavat kysymykset ja kuunnella huolellisesti asiakasta. Tässä työssä parasta on monipuolisuus. Yhtä lailla monipuolisuus on myös ehto työssä menestymiselle.

Työni hoidan asiallisesti, määrätietoisesti ja faktoihin perustuen. En luovuta haastavissakaan tilanteissa ja olen aina utelias oppimaan uutta. Minussa yhdistyvät kiinteistönvälityksen markkina- ja lakitietous sekä vahva paikallistuntemus ja hyvät myyntitaidot. Osaamiseeni luotettiin esimerkiksi silloin, kun minua pyydettiin laatimaan Keravan kaupungintalosta arviokirja.

Vapaalla pidän huolta itsestäni liikkumalla monipuolisesti. Pelaan golfia ja sulkapalloa. Välillä käyn myös keilaamassa. Viihdyn metsässä ja luonnossa ylipäänsä. Haluaisin matkustaa Tyynenmeren saarille.

Soita tai laita sähköpostia, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Vinkkini asunnon ostajalle: ”Mieti tarkkaan millaista asuntoa olet hakemassa. Voit myös pohtia asiaa välittäjän kanssa yhdessä. Asunnon ostaminen on lähes aina jonkinlainen kompromissi. Mistä tekijöistä et halua tinkiä? Mistä asioista taas olet valmis tinkimään?”

Vinkkini asunnon myyjälle: ”Valitse mieleisesi välittäjä, mutta valitsethan paikallisen. Paikallistuntemus on arvokasta.”

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Kerava -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Jussi Niemistö
Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.