Puhelin: 050 311 2343 Matkapuhelin: 050 311 2343 anna.huttunen@op.fi

Anna Huttunen

Myyntineuvottelija
Puhelin: 050 311 2343 Matkapuhelin: 050 311 2343 anna.huttunen@op.fi

Hei, olen Anna Huttunen, Myyntineuvottelija OP Kodilla. Toimin Keravan, Tuusulan sekä Uudenmaan alueella. Pirtsakka ja helposti lähestyttävä luonteeni auttaa minua luomaan hyvän suhteen asiakkaisiin. Työni parhaat puolet ovat laaja-alainen myynti, ihanat asiakkaat, jatkuva kehittyminen sekä OP Kodin vahvat arvot. Olen määrätietoinen ja hyvä neuvottelija. Työskentelytapani on pitkäjänteinen, ratkaisukeskeinen ja yrittäjähenkinen.

Parasta asiakaskohtaamisissa on se, että pystyn olemaan avuksi ja ratkaisemaan asumiseen ja elämiseen liittyviä asioita. Asiakkaan tyytyväisyys on minulle tärkeää ja haluan tarjota parasta mahdollista yksilöllistä palvelua. Onnistunut asiakaskokemus on minulle tärkeä, sillä haluan luoda asiakkaan kanssa luottamuksellisen ja pitkäaikaisen suhteen.

Hyvän asiakassuhteen luominen vaatii avoimuutta, rehellisyyttä ja empatiaa. Kuuntelen asiakasta ja olen aidosti läsnä. Tarjoan erilaisia vaihtoehtoja ja olen aina tavoitettavissa sekä aktiivinen toimija. Luotan vahvaan paikallistuntemukseeni ja räätälöin myyntisuunnitelman jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Olen tarkka ja perusteellinen työssäni ja pyrin aina saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Olen huumorintajuinen ja auttavainen, joka aina pyrkii saavuttamaan tuloksia tehokkaasti ja tarmokkaasti. Olen aito, tunnollinen ja luottamuksellinen henkilö, joka on aina reilu ja totuudenmukainen. Vapaa-aikani vietän liikunnan, luonnon ja läheisten kanssa.

Olethan rohkeasti yhteydessä, kun harkitset asuntosi myyntiä tai uuden ostoa!

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kerava -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Anna Huttunen
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.