Puhelin: 0400 840 734 Matkapuhelin: 0400 840 734 yatta.malmsten@op.fi

Yatta Malmsten

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Puhelin: 0400 840 734 Matkapuhelin: 0400 840 734 yatta.malmsten@op.fi

Työssäni kiinteistönvälittäjänä korostuu asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys. Vuodesta 2016 olen ollut osa OP Koti Turun hienoa tiimiä ja päässyt todistamaan, kuinka vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen aidosti näkyvät työssämme. Kuvailisin itseäni jämäkkänä ja ystävällisenä välittäjänä, joka kuuntelee asiakkaan tarpeita ja pyrkii löytämään heille parhaat mahdolliset ratkaisut. Työkaverini kertovat minun olevan maanläheinen, suorapuheinen, iloinen ja ahkera.

Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat palvelut ja huolehtimaan siitä, että asuntokaupat sujuvat mahdollisimman hyvin ja asiakaslähtöisesti. Välitän aidosti asiakkaiden tarpeista ja pyrin tekemään asuntokaupasta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja ymmärrettävän kokemuksen. Toimin asiakkaan kanssa läheisessä yhteistyössä koko prosessin ajan ja ymmärrän, että jokaisen tarpeet ja toiveet ovat yksilöllisiä.

Vapaa-ajalla vietän aikaani perheen parissa ja rentoudun luonnon helmassa. En ole kummoinen kokki ja nautinkin ulkona syömisestä ja eri ruokakulttuureihin tutustumisesta.

Asiakkaideni tyytyväisyys ja suositukset ovat paras merkki siitä, että hoidan työni hyvin.

KarjaaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Elina Kurjenkatu 2 B 10300 KARJAA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Karjaa -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Yatta Malmsten
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.