Matkapuhelin: 040 648 3383 pentti.harkonen@op.fi

Pentti Härkönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Ylioppilas, Tradenomi, LKV (kiinteistönvälittäjä, vuokrahuoneiston välittäjä, asunnonvälittäjä).
Matkapuhelin: 040 648 3383 pentti.harkonen@op.fi

Tein Kainuun ensimmäisen digitaalisen asuntokaupan 28.10.2019. Digitaalinen asuntokauppa siis onnistuu..=)

Pentti on 36-vuotias kiinteistönvälittäjä Kajaanista.

Koulutukseltaan Pena on ylioppilas ja hän on valmistunut Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi 2008 pääaineena markkinointi. Viimeisimpänä tutkintona on LKV-tentin hyväksytty suorittaminen.

Pena on työskennellyt Kainuulaisten kuluttajien ja yrittäjien parissa erilaisissa myynnin sekä markkinoinnin tehtävissä useiden vuosien ajan, joten on monelle Kainuulaiselle tuttu kasvo.

Kiinteistönvälitysalalle hän on siirtynyt vuodesta 2016 alkaen. Vuonna 2017 hän teki 55 asunto-osake/kiinteistökauppaa ja kuului Op Kotien menestyneimpien välittäjien joukkoon. 2018 kauppoja oli 58 ja Op-ryhmä palkitsi hänet parhaiden sekä menestyneimpien välittäjien joukossa. Pena tuli siis ”rytinällä” kiinteistönvälitysalalle eikä tahdissa hiipumisen merkkejä näy. Lienee poika omalla alallaan.

Kiinteistönvälittäjänä hän on erittäin ahkera ja energinen sekä idearikas. Työelämän tärkeitä arvoja ovat mm. tunnollinen työtehtävien hoitaminen sekä halu olla asiakkaille paras kiinteistönvälittäjä Kajaanissa. Pena tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, josta kertookin kyky samaistua asiakkaisiin ja ymmärtää heidän tarpeitaan. Ylivoimaisesti paras kiitos ja palkkio työstä, on aina kuitenkin se kun tunnet oikeasti ja aidosti auttaneesi ihmisiä asumiseen liittyvissä unelmissa.

Mielenkiintona on myös sijoittaiminen ja säästäminen sen eri muodoissaan. Tärkeimpänä tietenkin asuntosijoittaminen, joten hän ymmärtää asunnon välittämiseen liittyvät asiat hyvin myös sijoituksellisista näkökulmista.

Vapaa-aikaansa Pena viettää erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa kuten kuntosalilla, lenkkeillen, kiipeilyseinällä tai bongaa Pena vaikka avantouimasta. Viihtyy luonnossa sekä erähenkiset harrastukset ovat lähellä sydäntä.

"Positiivinen elämän asenne ja luontainen seikkailija tyyppi"

Asunto-osakeyhtiö Kajaanin Lyskankulman hallituksen puheenjohtaja.

Asunto-osakeyhtiö Soidinpihan hallituksen jäsen.

Asunto-osakeyhtiö Hauholan Helmen hallituksen jäsen.

Otahan rohkeasti yhteyttä olitpa sitten myymässä tai ostamassa, niin keskustellaan lisää Teidän asumiseen liittyvistä unelmista ja suunnitelmista!

KajaaniOP Koti Kainuu Oy

Väinämöisenkatu 10 87100 KAJAANI

Asiakaspalautteet