Matkapuhelin: 0500 948 215 matti.tolonen@op.fi

Matti Tolonen

Myyntijohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Koulutus: LKV, 2015 YKV, 2021
Matkapuhelin: 0500 948 215 matti.tolonen@op.fi

Matti on todennäköisesti hyvin monelle Kainuulaiselle asiakkalle tuttu kasvo. Aikasemmin hän työskenteli useita vuosia myymäläpäällikkönä kodintekniikka-alalla, mistä hän siirtyi Kajaanin toimiston myyntipäälliköksi vuonna 2015. Vuodesta 2020 alkaen hän on toiminut myyntijohtajana Kajaanin, Sotkamon ja Kuhmon toimistojen osalta.

Myös kauppaa on ehditty tekemään, onnistuneita asuntokauppoja 05/2015 - 05/2021 välisenä aikana yhteensä 381 kpl. Tykkään myös tehdä perus asuntokauppaa aina kun sille on aikaa ja olla asiakkaiden kanssa näytöillä, koska näin saa parhaiten pidettyä omaa ammattitaitoa yllä.

Mattia asiakkaiden on helppo lähestyä ja luottaa hänen ammattitaitoonsa hänen hoitaessa asioita persoonallisella otteellaan, sillä hänen mielestään parasta työssä on ihmisten kanssa kanssakäyminen sekä vastuullisten asioiden hoitaminen 100% luottamuksella. 

Vapaa-ajalla hän viettää mieluiten aikaansa moottoriurheilun parissa ja kuntosalilla kuntoaan hoitaen, mikä on hyvää vastapainoa vastuulliselle työlle.

Matin tärkeimpiin arvoihin työssä kuuluu ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Luottamustoimia kiinteistöalalla mm. Asunto Oy Kajaanin Rekitie 1-2 hallituksen puheenjohtaja, Asunto Oy Kajaanin Hauholan Helmi hallituksen puheenjohtaja.

Jos sinulla on jokin asumiseen liittyvä asia, mikä askarruttaa, olet ostamassa tai myymässä, kannattaa sinun ottaa Mattiin rohkeasti yhteyttä. Pohditaan yhdessä asioihin ratkaisu.

KajaaniOP Koti Kainuu Oy

Väinämöisenkatu 17 87100 KAJAANI

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Kajaani -
OP Koti Kainuu Oy
Vastaanottaja:
Matti Tolonen
Myyntijohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.