Puhelin: 044 516 1162 Matkapuhelin: 044 516 1162 minna.sarkka@op.fi

Minna Särkkä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KTM
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kauppatieteen maisteri, laillistettu kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä
Puhelin: 044 516 1162 Matkapuhelin: 044 516 1162 minna.sarkka@op.fi

Olen laajan koulutustaustan omaava, sinnikäs ja sisukas kiinteistönvälittäjä, joka on työskennellyt alalla vuodesta 2010 lähtien. Luonteeltani olen aktiivinen ja energinen, mikä näkyy työssäni etenkin siinä, että perehdyn jokaiseen kohteeseen aina perusteellisesti. Työskentelytavoiltani olen nopea, mutta tarkka - en hosu asioiden kanssa. Olen ammattitaitoinen, luotettava ja iloinen tyyppi, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa asuntokauppasi vaiheissa. Yhdessä työkavereideni kanssa pidämme toisemme ajan tasalla siitä, mitä toimialueellamme tapahtuu ja omaankin tätä kautta vahvan paikallismarkkinoiden tuntemuksen. Työkaverini kuvaavat minua pulppuavan puheliaaksi, mukavaksi ja ammattitaitoiseksi.

Tavastani työskennellä kertoo paljon se, että entiset asiakkaani palaavat luokseni asuntotarpeiden muuttuessa. Pidänkin suurena luottamuksen osoituksena sitä, että olen muun muassa saanut hoitaa samasta suvusta kolmen eri sukupolven asuntokaupat. Kohtaan asiakkaat heidän toivomallaan tavalla, empaattisesti ja kuunnellen. OP Ryhmän arvot - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - ovat työni perusta. Meillä työyhteisö on kuin toinen koti ja tavoittelemme työllämme pitkäjänteistä menestystä, emme pikavoittoja.

Asun Littoisissa, missä olen viihtynyt jo 30 vuotta. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, hiihtää, uida ja matkustella kaukokohteisiin.

Käänny puoleeni, kun tarvitset asiantuntevaa, luotettavaa ja sinnikästä kiinteistönvälittäjää.

KaarinaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Oskarinaukio 3 20780 KAARINA

Ota yhteyttä

Kaarina -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Minna Särkkä
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KTM
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.