Matkapuhelin: 040 832 0977 ville.toyrynen@op.fi

Ville Töyrynen

Myyntipäällikkö, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV, Tradenomi
Matkapuhelin: 040 832 0977 ville.toyrynen@op.fi

OP Koti Keski-Suomi eniten myytyjä asuntoja vuonna 2022.

OP Koti Keski-Suomi eniten myytyjä asuntoja vuonna 2021.

Tuloksellista asuntokauppaa jo yli 6 vuoden ajan. Välitystyön lisäksi vastuullani on yrityksemme rakentajayhteistyö sekä rakennushankkeiden suunnittelu ja kehittäminen.

Olen asiakastyön moniottelija ja työkokemusta löytyy alan monesta eri rajapinnasta. Nautin työskennellä ihmisten parissa ja luoda uusia asiakassuhteita, ystäviä sekä verkostoa. Pidän huolen että käytössäni on varmasti tämän päivän parhaat työkalut, tieto trendeistä ja markkinatilanteista sekä mahdollisuus kehittyä työssäni jatkuvasti jotta pystyn saavuttamaan työssäni parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kysy rohkeasti apuani kun haluat että asuntoasioitasi hoidetaan tavoitteellisella, palvelevalla ja reippaalla asenteella. Minulta löytyy monipuolinen osaaminen erilaisiin asunnon myynnin tarpeisiin, olipa sinulla sitten tarpeena myydä sijoitusasunto lähiöstä tai arvoasunto kaupungilta niin ota rohkeasti yhteyttä! Asuntoasioissa kenelläkään ei ole varaa tinkiä laadusta!

Toiminta-alueeni on Jyväskylä lähialueineen sekä Jämsän Himos jossa minulla laaja kokemus lomahuviloiden myynnistä. Jämsä on toiminut kotipaikkanani lähes 18 vuoden ajan jonka lisäksi olen myös työskennellyt Himoksella nuorempana. Näin ollen pystyn palvelemaan alueen asiakkaita hyvällä paikallistuntemuksella.

Service also in English!

@villetoyrynen

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Kauppakatu -
OP Koti Keski-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Ville Töyrynen
Myyntipäällikkö, LKV, LVV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.