Matkapuhelin: 040 832 0977 ville.toyrynen@op.fi

Ville Töyrynen

Myyntipäällikkö, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV, Tradenomi
Matkapuhelin: 040 832 0977 ville.toyrynen@op.fi

OP Koti Jyväskylä eniten myytyjä asuntoja vuonna 2022.

OP Koti Jyväskylä eniten myytyjä asuntoja vuonna 2021.

6 vuotta tuloksellista asuntokauppaa Jyvässeudulla!

Olen asiakastyön moniottelija ja työkokemusta löytyy alan monesta eri rajapinnasta. Nautin työskennellä ihmisten parissa ja luoda uusia asiakassuhteita, ystäviä sekä verkostoa. Pidän huolen että käytössäni on varmasti tämän päivän parhaat työkalut, tieto trendeistä ja markkinatilanteista sekä mahdollisuus kehittyä työssäni jatkuvasti jotta pystyn saavuttamaan työssäni parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kysy rohkeasti apuani kun haluat että asuntoasioitasi hoidetaan tavoitteellisella, palvelevalla ja reippaalla asenteella. Minulta löytyy monipuolinen osaaminen erilaisiin asunnon myynnin tarpeisiin, oli sinulla sitten tarpeena myydä sijoitusasunto lähiöstä tai arvoasunto kaupungilta niin ota rohkeasti yhteyttä! Asuntoasioissa kenelläkään ei ole varaa tinkiä laadusta!

Toiminta-alueeni on Jyväskylä lähialueineen sekä Jämsän Himos jossa minulla laaja kokemus lomahuviloiden myynnistä. Jämsä on toiminut kotipaikkanani lähes 18 vuoden ajan jonka lisäksi olen myös työskennellyt Himoksella nuorempana. Näin ollen pystyn palvelemaan alueen asiakkaita hyvällä paikallistuntemuksella.

Service also in English!

@villetoyrynen

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ

Asiakaspalautteet