Matkapuhelin: 040 832 0977 ville.toyrynen@op.fi

Ville Töyrynen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV, Tradenomi
Matkapuhelin: 040 832 0977 ville.toyrynen@op.fi

Olen asiakastyön moniottelija ja työkokemusta löytyy alan monesta eri rajapinnasta. Nautin työskennellä ihmisten parissa ja luoda uusia asiakassuhteita, ystäviä sekä verkostoa. Työssäni hyödynnän kokemustani myynnin, markkinoinnin, liiketalouden ja yrittäjyyden opiskeluista sekä työtehtävistä, lisäksi pidän huolen että käytössäni on varmasti tämän päivän parhaat työkalut, tieto trendeistä ja markkinatilanteesta sekä mahdollisuus kehittyä jatkuvasti.

Tavoitteenani on aina saavuttaa yhdessä sovitut tavoitteet ja molempia osapuolia miellyttävät ratkaisut. Kysy rohkeasti apuani kun haluat että asuntoasioitasi hoidetaan tavoitteellisella, palvelevalla ja reippaalla asenteella. Minulta löytyy monipuolinen osaaminen erilaisiin asunnon myynnin tarpeisiin, oli sinulla sitten tarpeena myydä sijoitusasunto lähiöstä tai arvoasunto kaupungilta niin ota rohkeasti yhteyttä! Asuntoasioissa kenelläkään ei ole varaa tinkiä laadusta!

Toiminta-alueeni on Jyväskylä lähialueineen sekä Jämsän Himos jossa minulla laaja kokemus lomahuviloiden myynnistä. Jämsä on toiminut kotipaikkanani lähes 18 vuoden ajan jonka lisäksi olen myös työskennellyt Himoksella nuorempana. Näin ollen pystyn palvelemaan alueen asiakkaita hyvällä paikallistuntemuksella.

Service also in English!

@villetoyrynen

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ

Asiakaspalautteet