Matkapuhelin: 050 314 1074 janne.sarkka@op.fi

Janne Särkkä

Toimitusjohtaja, LKV, MBA
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: 1983 Jyväskylän Lyseon lukio (yo) 1986-1987 Jyväskylän Kauppaoppilaitos yo-merkonomi, myyntilinja ja julkishallinnon linja 2011-2014 Jyväskylän Yliopiston Kauppakorkeakoulu eMBA-tutkinto.
Matkapuhelin: 050 314 1074 janne.sarkka@op.fi

1989-1991 Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy

1991-1995 Huom! Huoneistomarkkinointi Oy

1995-2007 Huoneistokeskus Oy

2007- OP Koti Keski-Suomi Oy

Itselläni on voimakas halu kehittää suomalaista kiinteistönvälitystä ja ottaa samalla paremmin huomioon asiakkaiden muuttuvat tarpeet niin ostamisen kuin myymisenkin näkökulmasta. Halu olla luomassa kiinteistönvälittäjän uutta laajenevaa toimenkuvaa. Näissä tavoitteissa olemme onnistuneet mainiosti ja olemmekin olleet Suomessa ensimmäisenä synnyttämässä uudenlaista Sisustuspistettämme lisäpalveluineen asunnon myyjän avuksi.

Miksi OP Koti? OP Koti Keski-Suomi on mukana keskisuomalaisten arjessa. OP Koti tarjoaa asuntokaupan kattavimmat palvelut alueellaan ja on ilo työskennellä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Keski-Suomen Osuuspankki puolestaan tarjoaa mielestäni parhaat ja monipuolisimmat pankki- ja vakuutuspalvelut alueellaan ja yhteistyö pankin kanssa hyödyttää parhaimmalla tavalla alueemme asiakkaita.

Jyväskylä on minun kaupunkini. Vietin lapsuuteni ensi vuodet Yrjönkadulla, nykyisen Vapon pääkonttorin paikalla. Yritin ensimmäisen kerran poistua kaupungista 4-vuotiaana, kun joku oli jättänyt idyllisen pihapiirin portin auki. En päässyt kuitenkaan tutustumismatkallani Puistokatua pidemmälle ja en sen jälkeenkään ole osannut lähteä kaupungista pois. Jyväskylässä olen viihtynyt, täällä on kaikki viihtyisän asumisen osatekijät kunnossa. Kaupunki on tullut sittemin tutuksi myös muiden kaupunosien osalta, sillä matka jatkui akselilla Tourula, Mäki-Matti, Keskusta, Kangaslampi, Keskusta, Kortepohja ja viimeisimpänä Äijälänranta, aivan tulevan asuntomessulalueen nurkalla.

Olen joukkuepelaaja. Urheilu ja yhdessä tekeminen ovat olleet erityisen tärkeitä asioita läpi elämäni. Vanhalla Valmetin alueella Tourulassa viihdyimme päivittäin kisailemassa niin jäällä kuin futiskentällä ja myöhemmin jalkapallo nousi tärkeäksi lajikseni. Maalivahdin virka tuntui olevan jonkinlainen sukuvika ja tolppien välissä palloa on torjuttu Aholaidan hiekkakentällä, Harjulla, vieraskentillä eri puolella Suomea ja jopa 1984 Leicester Cityn leirillä. Nykyisin kuntoilen padelin, salibandyn ja kuntosalin parissa. Toki edelleenkin olen valmiina tolppien väliin kun kutsu käy. Uusin harrrastukseni eli saksofonin soittaminen innostaa suuresti ja osoittaa myös sen, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa jotain uutta. Suosittelen!

Ei tullut Jannesta tavaratalojohtajaa, vaan välittäjän tehtävät kutsuivat. Aikanaan tutusta tv-sarjasta saatu lempinimi "Öhman" maistui hyvältä jonkin aikaa, mutta sittemmin asuminen ja kiinteistönvälitys vei voiton ja ura suuntautui oman kaupungin asukkaiden arjen apulaiseksi. Sadat asuntokaupat ja lukuisissa rakennushankkeissa mukana oleminen ovat tuntuneet mukavalta. On saanut olla mukana kehittämässä omaa kaupunkia, on saanut olla mukana auttamassa kaupunkilaisia. Ei ole tarvinnut vieläkään miettiä kaupungin vaihtamista. Jyväskylä on edelleen Suomen paras kaupunki.

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Kauppakatu -
OP Koti Keski-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Janne Särkkä
Toimitusjohtaja, LKV, MBA
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.