Puhelin: 040 482 5974 Matkapuhelin: 040 482 5974 heidi.vanttinen@op.fi

Heidi Vänttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV ja LVV 2005 Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV 2008 Maanmittauslaitoksen määräys kaupanvahvistajaksi 2017 Tunnus: 402000/778
Puhelin: 040 482 5974 Matkapuhelin: 040 482 5974 heidi.vanttinen@op.fi

Kiinteistönvälitysalalla olen työskennellyt vuodesta 2003 lähtien.

Aloitin urani myyntineuvottelijana. Parin vuoden työskentelyn jälkeen suoritin LKV-tutkinnon. Alan vaatimaa erikoisosaamista hankin lisää ja päivitin aikaisempaa osaamista vuosina 2007-2008 käymällä Kiinkon, Kiinteistöalan Koulutussäätiön, järjestämän ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman ja tutkinnon.

Yrittäjänä alalla olen toiminut keväästä 2006 kevääseen 2016. Näin jälkeen päin voin todeta, että mennyt ajanjakso oli kaikin puolin opettavaista aikaa.

Sinnikäs, lämminhenkinen ja ahkera, näin voisin itseäni luonnehtia.

Olen rakastettu vaimo, kahden nyt jo aikuisen nuoren ylpeä äiti sekä mummo kahdelle pienelle herttaiselle lapselle. Perhe, koti ja työ, näistä hyvä arkeni koostuu. Vapaa-aikaani vietän mieluiten mökkeilemällä ja ulkoilemalla.

Lähes koko ikäni Jyväskylässä ja lähiympäristössä asuneena kaupunki ympäristökuntineen on tullut jo hyvinkin tutuksi. Lähikuntien vireys ja elinvoimaisuus tuovat tähän työhön piristävää vaihtelua. Erityisesti sydämeni sykkii Hankasalmelle.

Työssäni minulle on ehdottoman tärkeää huomioida kaikki asiakkaani, saada myynti tai osto, arviointi tai kaupanvahvistus onnistumaan niin, että jokainen osapuoli tuntee tulleensa otetuksi huomioon ja kokee saaneensa juuri itselleen parasta mahdollista, kokonaisvaltaista palvelua. Pitkän työurani aikana olen saanut olla mukana useiden kuolinpesien kanssa hoitamassa haastavienkin kohteiden myyntiä. Myös yhteistyö edunvalvojien ja edunvalvontavaltuutettujen sekä ulosottoviranomaisten kanssa on tuttua.

Jos pohdit uuden kodin ostoa, nykyisen kodin myyntiä, mahdollista sijoitusasunnon hankintaa tai siitä luopumista tai kaipaat apuja esim. kuolinpesän asuntojen kanssa, kilauta minulle. Pohditaan yhdessä, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tapauksessa.

Olen ilolla ja nöyränä sinulle avuksi kaikissa kotiin, asumiseen ja omistamiseen liittyvissä asioissa. Ammattitaitoni on sinua varten.

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kauppakatu -
OP Koti Keski-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Heidi Vänttinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.