Matkapuhelin: 040 507 2015 teemu.sorjonen@op.fi

Teemu Sorjonen

Arviointiasiantuntija, LKV, KED, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED), kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) ja laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV).
Matkapuhelin: 040 507 2015 teemu.sorjonen@op.fi

Olen Teemu Sorjonen, joensuulainen kiinteistöarvioinnin ammattilainen. Teen erityyppisten kiinteistöjen arviointeja ja työhöni kuuluvat esimerkiksi asuntojen, erilaisten kiinteistöjen sekä liike- ja toimitilojen arvioinnit. Asiakkaitani ovat mm. yksityishenkilöt, kuolinpesät, viranomaiset, pankit, sekä yritykset ja yhteisöt. Olen työskennellyt asiakkaiden parissa jo kaksi vuosikymmentä ja ennen arviointiasiantuntijan uraani toimin kiinteistönvälittäjänä yli kymmenen vuoden ajan, joten Pohjois-Karjalan markkina-alue on tullut erittäin tutuksi välittäjän töissä.

Vuosien varrella mukaan on tarttunut Kiinkon kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED), kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) ja laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV).

Luonteeltani olen sosiaalinen, huumorintajuinen ja rauhallinen, lisäksi työtehtäviin liittyvissä asioissa olen tarkka ja huolellinen. Haluan kehittää omaa ammattitaitoani jatkuvasti.

#arviointiasiantuntija

#arviointi

#pohjois-karjala

#itä-suomi

#joensuu

#kontiolahti

#liperi

#outokumpu

#polvijärvi

#hammaslahti

#ilomantsi

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Vakuusarviointi -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Teemu Sorjonen
Arviointiasiantuntija, LKV, KED, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.