Matkapuhelin: 040 507 2015 teemu.sorjonen@op.fi

Teemu Sorjonen

Arviointiasiantuntija, LKV, KED, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED), kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) ja laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV).
Matkapuhelin: 040 507 2015 teemu.sorjonen@op.fi

Olen Teemu Sorjonen, joensuulainen kiinteistöarvioinnin ammattilainen. Teen erityyppisten kiinteistöjen arviointeja ja työhöni kuuluvat esimerkiksi asuntojen, erilaisten kiinteistöjen sekä liike- ja toimitilojen arvioinnit. Asiakkaitani ovat mm. yksityishenkilöt, kuolinpesät, viranomaiset, pankit, sekä yritykset ja yhteisöt. Olen työskennellyt asiakkaiden parissa jo kaksi vuosikymmentä ja ennen arviointiasiantuntijan uraani toimin kiinteistönvälittäjänä yli kymmenen vuoden ajan, joten Pohjois-Karjalan markkina-alue on tullut erittäin tutuksi välittäjän töissä.

Vuosien varrella mukaan on tarttunut Kiinkon kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED), kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) ja laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV).

Luonteeltani olen sosiaalinen, huumorintajuinen ja rauhallinen, lisäksi työtehtäviin liittyvissä asioissa olen tarkka ja huolellinen. Haluan kehittää omaa ammattitaitoani jatkuvasti.

#arviointiasiantuntija

#arviointi

#pohjois-karjala

#itä-suomi

#joensuu

#kontiolahti

#liperi

#outokumpu

#polvijärvi

#hammaslahti

#ilomantsi

JoensuuOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Koskikatu 9 80100 JOENSUU