Puhelin: 050 564 6493 Matkapuhelin: 050 564 6493 teemu.m.nevalainen@op.fi

Teemu Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
Kielitaito: englanti
Puhelin: 050 564 6493 Matkapuhelin: 050 564 6493 teemu.m.nevalainen@op.fi

Työurani alkoi vuonna 2011, ja olenkin siitä asti toiminut töissä aina asiakkaiden parissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Nautin todella työstä, jossa voin vastata asiakkaan palveluntarpeeseen pyrkien tuottamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Olen syventänyt osaamistani työn ohessa myynnin ammattitutkinnolla vuonna 2013 sekä tradenomin korkeakoulututkinnolla 2016. KED ja LKV tutkinnot suoritin vuonna 2020.

Arvoihini kuuluu asiakkaan tarpeiden etusijalle laittaminen, jatkuva kehittyminen, rehellisyys ja lupauksissa pysyminen: samoja arvoja, joita me kaikki OP:lla edustamme. Tavoitteeni on luoda molemminpuolinen luottamus. Uskon, että näillä arvoilla pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa toivottuun lopputulokseen. Asustelen itse Joensuussa, ja olen asunut Pohjois-Karjalassa koko ikäni: kiinteistönvälityksessä tärkeää on juuri paikallistuntemus.

Kulutan vapaa-aikaani talvisin lumilautaillen ja retkeillen, kesällä puolestaan reissaten pitkin Suomea. Kotona aika kuluu usein liikunnan ja soittamisen parissa. Toisinaan hulluttelemme ylivilkkaan ja ihmisläheisen lapinporokoiramme kanssa, joka on tietysti aina matkassa mukana. Mikään edellä mainituista ei kuitenkaan lataa akkujani kuten ruoanlaitto, joka on intohimoistani suurin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme tavoitteemme yhdessä!

JoensuuOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Koskikatu 9, katutasossa 80100 JOENSUU

Asiakaspalautteet