Puhelin: 050 349 8799 Matkapuhelin: 050 349 8799 teemu.antikainen@op.fi

Teemu Antikainen

Arviointiasiantuntija, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Puhelin: 050 349 8799 Matkapuhelin: 050 349 8799 teemu.antikainen@op.fi

Tervehdys! Minä olen Teemu Antikainen, arvioasiantuntija.

Työt OP Kodilla aloitin vuonna 2020. Kipinä kiinteistönvälitysalalle tuli verenperintönä, sillä niin äitini kuin myös isoisäni ovat olleet pitkään alalla. Kun suoritin LKV-tutkinnon, tuli minusta kiinteistönvälittäjä kolmannessa polvessa.

Aloitin urani kiinteistönvälityksessä, mutta myöhemmin siirryin täysipäiväiseksi arviointiasiantuntijaksi. Teen kiinteistöjen arviointeja pääasiassa Etelä-Savon alueella, muun muassa Mikkelissä, Mäntyharjulla, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Kangasniemellä.

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi vuosimallia 2019. Työkokemusta minulta löytyy kiinteistönvälityksen lisäksi myös niin pankista kuin vakuutusalalta, joten voin sanoa hallitsevani finannssialan koukeroita laajemmaltikin.

Minulle urheilu on tärkeä osa elämääni, olen pelannut nuoruudessani paljon erilaisia pallopelejä, kuten jääkiekkoa, pesäpalloa ja jalkapalloa. Näistä etenkin jääkiekko ja pesäpallo ovat suuressa osassa elämääni myös nykyisin. Vapaa-aikana minut löytää todennäköisimmin joko lenkkipolulta, polkupyörän selästä, hiihtoladulta tai sitten golfkentältä.

You can contact me also in English!

JoensuuOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Koskikatu 9 80100 JOENSUU