Matkapuhelin: 0400 347758 mika.nyman@op.fi

Mika Nyman

Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Kielitaito: englanti
Koulutus: Alan tutkintoina olen suorittanut: Markkinointi-instituutin kiinteistönvälittäjän tutkinto 2004-2005. LKV 2006 YKV -ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto 2010-2011 AKA-yleisauktorisoitu kiinteistöarvioija / KHK -Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioitsija 2013. HTT- Keskuskauppakamarin Hyväksymä tavarantarkastaja, kiinteistön arvonmääritys 2020
Matkapuhelin: 0400 347758 mika.nyman@op.fi

Välittäjän työt olen aloittanut Päijät-Hämeen OP-Kiinteistökeskuksessa 2002, ja suurimman osan urastani olenkin toiminut OP:n palveluksissa.

Toimialueenani on ollut pääsääntöisesti Lahden seutu/ Päijät-Häme, sekä myöhemmin myös Itä-Uusimaa ja nyt myös Keski- ja Länsi Uusimaa.

Kokemusta myös yrittäjänä toimimisesta, jolloin loma-asuntojen osalta on tutuksi tullut myös mm. Himos ja Levi, sekä Turkin ja Espanjan asuntokauppa

Hei,

toimin pääasiallisesti Uudenmaan (myös osin Kanta- ja Päijät-Hämeessa) alueella vastaten toimitila välityksestä, maa- ja metsätila kohteista, sekä kiinteistöarvioinnista laatien mm. virallisia AKA-arviokirjoja.

Otan vastaan myös toimeksiantoina isompia asunto kokonaisuuksia kuten portfolio salkkuja, taloyhtiöitä tai vapaa-ajan lomakeskuksia / mökkikyliä.

Vapaaa-ajan harrastuksiini kuuluu mm. jääkiekko, niin pelaten kuin katsomon puolelta seuraten.

Kesäisin myös frisbee golf, kalastus ja luonnossa liikkuminen on lähellä sydäntä.

Järjestö toiminnassa olen mukana mm JCI:ssä, Hämeen Kauppakamarissa valiokuntatyöskentelyssä, paikallisen ammattiliiton hallituksessa ja tulin myös valituksi Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen asunto-osakeyhtiötoimikuntaan. Lisäksi minulla pitkä kokemus taloyhtiön hallituksen puheenjohtajuudesta.

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sibeliuksenkatu 17 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet