Puhelin: 0400 415 107 Matkapuhelin: 0400 415 107 leena.mahonen@op.fi

Leena Mähönen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Koulutus: YKV-tutkinto, LKV-tutkinto.
Puhelin: 0400 415 107 Matkapuhelin: 0400 415 107 leena.mahonen@op.fi

Hei!

Olen Leena Mähönen Järvenpään OP Kodista. Yli 35 vuoden alan kokemuksella sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnolla minua voitanee kutsua konkariksi näissä piireissä. Yhä edelleen tässä työssä vapaus, vastuu sekä monipuolisuus yhdistyvät minua puhuttelevalla tavalla. Suhdanteet vaihtelevat, ala kehittyy ja asumisen trendit muuttuvat, joten alalla menestyäkseen konkariltakin edellytetään jatkuvaa uudistumiskykyä.

Hyvä kiinteistönvälittäjä toimii asiakaslähtöisesti ja tietenkin hyvän välitystavan mukaisesti. Hän kuuntelee asiakastaan, ymmärtää tämän tarpeet ja osaa tarjota toimivia ratkaisuja. Ammattitaito tuo varmuutta tekemiseen ja asiakkaiden kanssa toimiessa voi olla huoletta oma aito itsensä.

Olen helposti lähestyttävä välittäjä, joka tuntee erinomaisesti edustamansa alueen eikä tuhlaa aikaa ihmettelyyn. Minulle työssäni tärkeintä on, että asiat tehdään oikein. Haluan, että kaikki selvitetään, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Rautaisen ammattitaitoni sekä loistavien ihmissuhdetaitojeni ansiosta asiakkaani voivat luottaa siihen, että hoidan tilanteen kuin tilanteen.

Vapaa-ajallani virkistäydyn kuntosalilla sekä lenkkeilen. Intohimoisena lukijana rentoudun kirjojen parissa. Nautin koti- ja pihatöistä niin kotona kuin mökillämmekin.

Palvelen sinua kaikissa kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyvissä kysymyksissä.

Olen tehnyt asuntokauppaa Järvenpään, Kellokosken, Hyökännummen,Ohkolan, Hyrylän ja Jokelan alueella vuosikymmenten ajan, joten paikallinen asiantuntemukseni ja ammattitaitoni on varmasti huippuluokkaa. Kiinteistönvälittäjän paikallis- ja alueen markkinoiden tuntemus on tärkeää asuntoa myytäessä.

– ota yhteyttä!

Minkä vinkin haluaisit antaa asuntonsa myyvälle?

Olet tekemässä ehkä jopa elämäsi tärkeintä kauppaa, joten panosta ammattivälittäjään. Halvin ei välttämättä ole paras. Henkilökemioiden pitää toimia.

Paikallinen välittäjä tuntee alueensa ja myös markkinat.

Minkä vinkin haluaisit antaa asunnon ostajalle?

Varmista, että kohteeseen liittyvät dokumentit ovat ajan tasalla. Jos kohde on kunnossa, ensivaikutelma oli onnistunut ja vaistosi sanoo, että tässä se on, niin ei muuta kuin tarjousta sisään.

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Helsingintie 18 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Järvenpää -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Leena Mähönen
Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.