Puhelin: 0400 415 107 Matkapuhelin: 0400 415 107 leena.mahonen@op.fi

Leena Mähönen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Koulutus: YKV-tutkinto, LKV-tutkinto.
Puhelin: 0400 415 107 Matkapuhelin: 0400 415 107 leena.mahonen@op.fi

Yli 34 vuotta kiinteistönvälittäjänä.

Hei!

Olen Leena Mähönen Järvenpään OP Kodista. Yli 34 vuoden alan kokemuksella, sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnolla minua voitanee kutsua konkariksi näissä piireissä. Yhä edelleen tässä työssä vapaus, vastuu sekä monipuolisuus yhdistyvät minua puhuttelevalla tavalla. Suhdanteet vaihtelevat, ala kehittyy ja asumisen trendit muuttuvat, joten alalla menestyäkseen konkariltakin edellytetään jatkuvaa uudistumiskykyä.

Hyvä kiinteistönvälittäjä toimii asiakaslähtöisesti ja tietenkin hyvän välitystavan mukaisesti. Hän kuuntelee asiakastaan, ymmärtää tämän tarpeet ja osaa tarjota toimivia ratkaisuja. Ammattitaito tuo varmuutta tekemiseen ja asiakkaiden kanssa toimiessa voi olla huoletta oma aito itsensä.

Olen helposti lähestyttävä välittäjä, joka tuntee erinomaisesti edustamansa alueen eikä tuhlaa aikaa ihmettelyyn. Minulle työssäni tärkeintä on, että asiat tehdään oikein. Haluan, että kaikki selvitetään, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Rautaisen ammattitaitoni sekä loistavien ihmissuhdetaitojeni ansiosta asiakkaani voivat luottaa siihen, että hoidan tilanteen kuin tilanteen.

Vapaa-ajallani virkistäydyn kuntosalilla sekä lenkkeilen. Intohimoisena lukijana rentoudun kirjojen parissa. Nautin koti- ja pihatöistä niin kotona kuin mökillämmekin.

Palvelen sinua kaikissa kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyvissä kysymyksissä – ota yhteyttä!

Minkä vinkin haluaisit antaa asuntonsa myyvälle?

Olet tekemässä ehkä jopa elämäsi tärkeintä kauppaa, joten panosta ammattivälittäjään. Halvin ei välttämättä ole paras. Henkilökemioiden pitää toimia.

Minkä vinkin haluaisit antaa asunnon ostajalle?

Varmista, että kohteeseen liittyvät dokumentit ovat ajan tasalla. Jos kohde on kunnossa ja jos ensivaikutelma oli onnistunut ja vaistosi sanoo, että tässä se on, niin ei muuta kuin tarjousta sisään

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Helsingintie 18 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet