Matkapuhelin: 0440 677 920 sari.m.laine@op.fi

Sari Laine

Myyntisihteeri, LKV, kaupanvahvistaja
Koulutus: Markkinointimerkonomi 1986, atk-merkonomi 1987, laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) 1999, yrittäjän ammattitutkinto (YAT) 2010, esimiesPRO -tutkinto 2012.
Matkapuhelin: 0440 677 920 sari.m.laine@op.fi

Olen ollut alalla vuodesta 1997, koko sen ajan olen toiminut Ylä-Savon talousalueella, joten omaan vankan kokemuksen alueen asuntomarkkinoista.

Myyntisihteerin toimenkuva kiinteistönvälityksessä on haastava ja monipuolinen ja juuri siksi niin ihanan mielenkiintoinen. Tehtäväni on tukea kiinteistönvälittäjiä heidän vaativassa työssään, ohjaan ja neuvon asiakkaat alan parhaille asiantuntijoille asiakkaiden tarpeiden mukaan. Välittäjillämme jää aikaa olennaiseen eli asiakaskontakteihin, koska minä huolehdin siitä, että asiakirjat ja muut kohteiden tiedot ovat lainmukaisia ja ajantasaisia. Kauttamme on siis mahdollisimman turvallista tehdä asuntokauppaa. Minulle onnellinen asiakas on paras kiitos ja sen eteen teen kaikkeni. Työ on jatkuvaa oppimista ja tehdään ajoittain pitkää päivää, mutta itsensä valmentaminen, positiivinen asenne, huippu tiimi, vahva OP Koti -brändi sekä se tunnettu savolaenen huumori takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaiden hyväksi. Toimin myös kaupanvahvistajana, joten sekin apu löytyy meiltä nopeasti ja ammattitaitoisesti. TERVETULOA KOTIIN - OP KOTIIN!

IisalmiOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17 74100 IISALMI