Matkapuhelin: 040 643 2154 minna.tikkanen@op.fi

Minna Tikkanen

Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, KED
Kielitaito: englanti
Koulutus: Atk-merkonomi, datanomi, laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), kiinteistöedustaja (KED)
Matkapuhelin: 040 643 2154 minna.tikkanen@op.fi

Hei!

Olen Minna Tikkanen, haluan auttaa sinua löytämään juuri sen oikean kodin.

Minulla on vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta. Opiskelujeni päättötyönä tulin 2000-luvun alkupuolella yksityiselle kiinteistönvälitysliikkeelle myyntisihteeriksi. Suoritin KED sekä LKV -tutkinnot vuonna 2011.

Myyntisihteerin työn kokemuksen pohjalta halusin kiinteistönvälittäjäksi ja aloitin työt välittäjänä v. 2012. OP Kiinteistökeskus Oy:lle eli nykyiselle OP Kodille siirryin töihin vuonna 2015. Olen lisäksi toiminut isännöitsijänä vajaan vuoden ajan, jolloin pääsin perehtymään tarkoin taloyhtiöiden jokapäiväiseen arkeen.

Arvostan itse luotettavaa, nopeaa ja joustavaa asiakaspalvelua, jossa välittyy aidosti myyjän kiinnostus ja into palvella parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tunnollinen kohteeseen ja alueen markkinoihin perehtyminen, aktiivinen markkinointi ja pitkäjänteiset neuvotteluhermot kuuluvat myös mielestäni ammattitaitoisen välittäjän arvoihin - tähän pyrin myös itse työssäni.

Työn ulkopuolella pidän kävelylenkeistä ja lukemisesta. Puolison ja kahden lapsen lisäksi perheeseen kuuluu Haiku-sheltti.

Minut tavoitat soittamalla tai sähköpostilla, lisäksi voit seurata minua facebookissa @tikkanenminnalkv

IisalmiOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17 74100 IISALMI