Matkapuhelin: 0500 484500 mika.salmela@op.fi

Mika Salmela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 0500 484500 mika.salmela@op.fi

Tervehdys!

Olen Mika Salmela, yli 34 vuotta alalla toiminut ja työstäni yhä innostuva kiinteistönvälittäjä täältä Hyvinkäältä. Ikää minulle on kertynyt yhtä paljon kuin asuinvuosia tässä kaupungissa.

Hyvä kiinteistönvälittäjä tuntee hyvin edustamansa alueen, ymmärtää asiakkaan tarpeen ja haluaa palvella tätä koko osaamisellaan. Minulle on tärkeää olla asiakkaideni luottamuksen arvoinen. Toimin juuri siten kuin olen luvannut. Minkä teen, sen teen kunnolla.

Kanssani toimiessasi voit olla varma, että yhteistyömme on vaivatonta ja sujuvaa. Saat pitkän kokemukseni myötä rakentunutta asiantuntevaa palvelua selkeällä suunnitelmalla. Myyjänä olen aktiivinen ja joustava.

Vapaa-ajallani olen intohimoinen rakentelija ja kehitän kädentaitojani jatkuvasti. Rakentamisen taidon olen oppinut isältäni ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttumalla. Parhaillaan peruskorjaan 80-vuotiasta saunavanhusta pihani perällä. Haluan säilyttää pihasaunassani menneen ajan hengen. Harrastuksestani on paljon hyötyä myös työssäni. Koska ymmärrän syvällisesti rakentamisesta, osaan myös arvioida kohteita asiantuntevammin sekä tarjota kullanarvoisia neuvoja asiakkailleni.

Soita tai laita sähköpostia, niin katsotaan, miten voisin olla avuksi!

HyvinkääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3 05800 HYVINKÄÄ

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Hyvinkää -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Mika Salmela
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.