Puhelin: 0400 480 523 Matkapuhelin: 0400 480 523 jari.kivinen@op.fi

Jari Kivinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puhelin: 0400 480 523 Matkapuhelin: 0400 480 523 jari.kivinen@op.fi

“Ainoa paikka, missä menestys tulee ennen työtä, on sanakirja”

Olen Jari Kivinen, OP-ryhmän mukavassa tiimissä jo yli 30 vuotta työskennellyt välittäjä. Koko ikäni Hyvinkäällä asuneena ja työskennelleenä tunnen alueen erinomaisesti. Voisi melkein sanoa, että lähes kerrostalokohteiden pohjapiirrosten tarkkuudella.

Kun aloitin näissä hommissa, kauppakirjat tehtiin kirjoituskoneella ja jännitettiin, että saatiinko filmikameralla otetuista kohdekuvista edustavat kuvat pankin ikkunaan. Ala ja työkalut kehittyvät, mutta hyvän kiinteistönvälittäjän kriteerit pysyvät. Yhä ja edelleen hyvä kiinteistönvälittäjä kuuntelee asiakastaan ja on rehellinen.

Työssäni minua motivoivat tekemisen vapaus sekä onnistumiset. Suhtaudun työhöni todella tavoitteellisesti. Teen pitkäjänteistä ja tarkkaa työtä. Asiakaspalvelijana kuuntelen herkällä korvalla asiakkaan toiveet ja hoidan asiat juuri niin kuin ne kuuluu hoitaa enkä sinne päin.

Vapaa-ajallani pidän hyvää huolta kunnostani, ja minut löytääkin monta kertaa viikossa kuntosalilta. Seuraan aktiiviseti jääkiekkoa ja nuoruuden harrastustani motocrossia.

Tarjoan täyden asiantuntemukseni käyttöösi – ota yhteyttä!

HyvinkääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3 05800 HYVINKÄÄ

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Hyvinkää -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Jari Kivinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.