Matkapuhelin: 0400 480 523 jari.kivinen@op.fi

Jari Kivinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 0400 480 523 jari.kivinen@op.fi

“Ainoa paikka missä menestys tulee ennen työtä on sanakirja”

Olen Jari Kivinen, OP-ryhmän mukavassa tiimissä jo yli 30 vuotta työskennellyt välittäjä. Koko ikäni Hyvinkäällä asuneena ja työskennelleenä tunnen alueen erinomaisesti. Voisi melkein sanoa, että lähes kerrostalokohteiden pohjapiirrosten tarkkuudella.

Kun aloitin näissä hommissa, kauppakirjat tehtiin kirjoituskoneella ja jännitettiin, että saatiinko filmikameralla otetuista kohdekuvista edustavat kuvat pankin ikkunaan. Ala ja työkalut kehittyvät, mutta hyvän kiinteistönvälittäjän kriteerit pysyvät. Yhä ja edelleen hyvä kiinteistönvälittäjä kuuntelee asiakastaan ja on rehellinen.

Työssäni minua motivoivat tekemisen vapaus sekä onnistumiset. Suhtaudun työhöni todella tavoitteellisesti. Teen pitkäjänteistä ja tarkkaa työtä. Asiakaspalvelijana kuuntelen herkällä korvalla asiakkaan toiveet ja hoidan asiat juuri niin kuin ne kuuluu hoitaa enkä sinne päin.

Vapaa-ajallani pidän hyvää huolta kunnostani ja minut löytääkin monta kertaa viikossa kuntosalilta. Seuraan aktiiviseti jääkiekkoa ja nuoruuden harrastustani motocrossia.

Tarjoan täyden asiantuntemukseni käyttöösi – ota yhteyttä!

HyvinkääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3 05800 HYVINKÄÄ

Asiakaspalautteet