Matkapuhelin: 040 771 9880 ville.suominen@op.fi

Ville Suominen

Myyntipäällikkö (OP Koti Uusimaan läntinen alue), varatuomari, LKV
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) 2017 Oikeustieteen maisteri (Lapin yliopisto) 2014
Matkapuhelin: 040 771 9880 ville.suominen@op.fi

Tulen kiinteistönvälitysalalle lakimiestehtävistä. Hoidan asuntokaupan lakimiehen ottein - täsmällisesti ja oikein. Kutsun onnistunutta asuntokauppaa kaksoisvoitoksi. Tällöin kaksi myynnin tärkeintä tavoitetta toteutuvat: turvallinen asuntokauppa ja paras mahdollinen kauppahinta.

Teen kotia markkinoitaessa kaikkeni, jotta asiakkaani saa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Panostan kohteen yleisilmeeseen (laatukuvat & stailaus), myyntiesitteen kattavuuteen. Teen lisäksi myytävistä asunnoista videoita, joissa esittelen kodin ja asuinalueen parhaita puolia. Pidän erityisen tärkeänä, että asiakkaamme kokevat palvelun mukavana ja nopeana. Sivun lopusta löydät myyjä- ja ostaja-asiakkaitteni antamia palautteita.

Tunnen pääkaupunkiseudun hyvin. Kotien myynnissä kokemusta löytyy eniten koko Espoosta, Helsingistä ja Länsi-Vantaalta. Olen asunut niin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla kuin Kauniaisissakin. Välittäjän hyvästä paikallistuntemuksesta on iso hyöty asunnon hinnoittelussa ja myynnissä.

Ota yhteyttä, kun haluat keskustella asuntoasioista. Osaavat ja mukavat välittäjämme kertovat mieluusti kotisi yksilöllisen myyntisuunnitelman.

Seuraa minua somessa (Facebook, Instagram, LinkedIn) @villewsuominen, #draiviaasuntokauppaan

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet