Matkapuhelin: 040 746 1161 sanna-leena.peltonen@op.fi

Sanna-Leena Peltonen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KED
Koulutus: YKV, LKV, KED Ulkomaankaupan YO merkonomi Henkilöstöjohtamisen perusopinnot, JYU Sosiaalipsykologian perusopinnot, HYY
Matkapuhelin: 040 746 1161 sanna-leena.peltonen@op.fi

Työskennellyt asuntokaupan parissa vuodesta 2006

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV 2020

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV 2012

Kiinteistöedustaja KED 2012

Liiketoimen kehityspäällikkö JYA Housing LKV 2016-2020

Tuhansissa kodinvaihtokuvioissa vuosien varrella mukana olleena koen, että välittäjän tehtävä on toimia asiakaslähtöisesti asiantuntijana, myyjän ja ostajan tukena kodinvaihdonpolkua tasoittamassa. Menestyminen alalla edellyttää myynti-, neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi monipuolista ymmärrystä mm. alan juridiikasta ja eri vuosikymmenten rakennustekniikasta ja rakenteista. Eikä haittaa ole myöskään aidosta innostuksestanikaan auttaa ihmisiä elämän suurissa ja monesti haasteellisissakin käänteissä. Paras kauppahinta saadaan pääsääntöisesti ensimmäisten viikkojen aikana, joten oikea hinnoittelu ja aktiivinen myynnin aloitus takaavat parhaan lopputuleman.

Palvelulupauksenani on ylittää joka kerta sekä myyjän, että ostajan odotukset. Saamistani palautteista ja suosituksista päätellen, olen ilokseni tässä myös monesti onnistunut. Erityisosaamista minulla on kiinteistökaupoista sekä erityisesti ostotoimeksiantopalvelusta, jota myös koulutan alan oppilaitoksessa Kiinkossa.

Tulen mielelläni kertomaan omasta, tehokkaasta toimintamallistani sekä antamaan oman arvioni ja palvelutarjoukseni teidänkin kodistanne.

Alla linkit somekanaviini

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasannaleenapeltonen

https://www.linkedin.com/in/sanna-leena-peltonen-b80431a0/

HelsinkiOP Koti Helsinki Oy LKV

Mikonkatu 13 00100 HELSINKI

Asiakaspalautteet