Matkapuhelin: 040 661 0582 nina.uusitalo@op.fi

Nina Uusitalo

Myyntiassistentti, LKV, LVV
Matkapuhelin: 040 661 0582 nina.uusitalo@op.fi

Hei!

OLEN TEHTÄVÄNKIERROSSA 31.12.2024 ASTI!

Olen Nina Uusitalo OP Kodista. Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua asunnon tai kiinteistön myymiseen, ostamiseen sekä vuokraamiseen liittyvissä asioissa.

Olen ihmisläheinen välittäjä, joka iloitsee uuden oppimisesta ja haluaa kehittyä niin alan, kuin ajankin mukana.

Minulle on äärimmäisen tärkeää toimia rehellisesti niin työssäni, kuin elämässä yleensäkin. Omaan hyvän tilannetajun ja tulen helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluan, että asiakkaani voivat olla varauksetta tyytyväisiä toimintaani. Minulle on tärkeää, että kaikki esille nousevat kysymykset selvitetään ja huolehditaan molemminpuolisesta ymmärryksestä.

Vapaalla viihdyn kotona sekä metsäpoluilla ja järvien rannoilla liikkuen. Nautin perheeni ja lastenlasteni kanssa yhteisestä touhuamisesta. Televisiosta seuraan kutkuttavia rikossarjoja.

Ota yhteyttä, niin kuuntelen toiveesi ja autan sinua niiden toteuttamisessa! Kunniatehtäväni on hoitaa juuri Sinun kotisi myyntiä.

Ystävällisesti

Nina

Vinkkini asunnon ostajalle:

Välittäjä voi auttaa sinua myös oikeanlaisen asunnon löytämisessä. Kun kerrot tarpeistasi ja toiveistasi, unelmiesi asunto voi löytyä sellaistenkin joukosta, joita et osannut tulla ajatelleeksikaan.

Vinkkini asunnon myyjälle:

Ammattitaitoinen välittäjä ottaa asuntosi myyntiprosessin haltuun ja pystyy tarjoamaan sinulle myös muita tarvitsemiasi palveluita uuden asunnon ostamisesta rahoitus- ja vakuutusasioihin. Op Kodissa taustalla on koko välittäjäkaartin tuki.

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Uusimaa Oy LKV

Ota yhteyttä

Myynnin tuki ja esihenkilöt -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Nina Uusitalo
Myyntiassistentti, LKV, LVV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.