Puhelin: 050 541 0171 Matkapuhelin: 050 541 0171 laura.karvonen@op.fi

Laura Karvonen

Myyntiassistentti, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV 2019. Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja 2017. Talouden ja rahoituksen tradenomi (Amk) 2000.
Puhelin: 050 541 0171 Matkapuhelin: 050 541 0171 laura.karvonen@op.fi

"Uskalla unelmoida isosti myös asuntoasioissa"

Olen tehtävänkierrossa OP Kodin sisällä ja poissa välittäjän töistä 31.12.2024 saakka.

Hei!

Olen Laura Karvonen OP Kodista ja takataskussani on niin suuria onnistumisia että upeaa oppimista erilaisten kodinvaihtoasioiden kautta. Työhistoriassani minulla on pitkä kokemus sekä talouden ja rahoituksen parista että monimuotoisista asiakaspalvelutehtävistä. Kertyneen kokemukseni, ihmisläheisen palveluotteeni sekä jatkuvan itseni ja osaamiseni kehittämisen ansiosta pystyn tarjoamaan asiakkailleni yksilöllisiä asumisen ratkaisuja.

Mielestäni hyvä kiinteistönvälittäjä on ahkera, empaattinen, joustava ja ennen kaikkea pitkäjänteinen. Hän onnistuu rakentamaan luottamuksellisen suhteen asiakkaaseensa. Omien kotiavaimien luovuttaminen toiselle onkin suurimpia luottamuksen eleitä ja hyvä välittäjä ymmärtää tämän.

Minusta hienointa tässä työssä ovat yhteiset onnistumiset asiakkaideni kanssa. Onnistumiseen vaaditaan molemminpuolista ymmärrystä. Kuuntelen tarkasti asiakkaitani ja toimin selkeästi. Olen hyvä kohtauttamaan tarvetta ja tarjontaa. Ihmisenä olen aurinkoinen ja tarkka taiteilijasielu, joka ei jätä asioita puolitiehen. Ihminen, joka hioo yksityiskohdat, panostaa tekemäänsä täysillä ja pitää paperitkin järjestyksessä. Erinomainen asiakastyytyväisyys on minulle enemmän kuin pelkkä lupaus vuosisuunnitelmassani.

Vapaa-aikani vietän erilaisten mielenkiinnon kohteideni parissa. Ratsastus on pitkäaikainen rakas harrastukseni. Korjausrakennamme ja sisustamme puolisoni kanssa omakotitaloamme Tuusulan Kellokoskella, ja kirvesmiehen tyttärenä vasara pysyy myös omissa käsissäni varsin hyvin. Rakennusalan perustutkinto antaa hyvät lähtökohdat ymmärtää erilaisia talotekniikoita ja korjausrakentamista myös hieman pintaa syvemmältä. Luonnossa liikkuminen antaa minulle valtavasti energiaa ja irrottaa hetkeksi työasioista.

Asuinalueista Uudellamaalla sydäntäni ja paikallistuntemustani lähellä ovat erityisesti Järvenpää, Kerava, Tuusula ja pohjoisosan Vantaa. Toki käsissäni on koko Suomen kattava OP Koti välittäjien osaava verkosto ja heidän kauttaan pystyn auttamaan asunnonvaihtoasioissa ympäri Suomea.

Varsinaisen asuntokaupan ohella olen käytettävissä myös, jos tarvitset kiinteistöstä tai osakehuoneistosta arviota perunkirjoitusta tai ositusta varten. Kauppakirjojen laadinnat kuuluvat myös toimenkuvaani.

Soita, tekstaa tai meilaa minulle, niin tehdään asumiseen liittyvistä unelmistasi totta!

As an OP Koti broker, I offer a reliable and comprehensive personal service through every step of selling or buying a home. Do not hesitate to contact me, mobile +358 50 541 0171. You can also send a contact request via whats app message, email, SMS or contact form (the orange button on the left).

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Arkadiankatu 23 00100 HELSINKI

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Uusimaa Oy LKV

Ota yhteyttä

Myynnin tuki ja esihenkilöt -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Laura Karvonen
Myyntiassistentti, LKV, LVV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.