Puhelin: 0400 713 588 Matkapuhelin: 0400 713 588 juha.kuhanen@op.fi

Juha Kuhanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, laillistettu vuokravälittäjä LVV, kaupanvahvistaja
Puhelin: 0400 713 588 Matkapuhelin: 0400 713 588 juha.kuhanen@op.fi

Minulla on 9 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta ja 20 vuotta yrittäjänä. Hoidan maa- ja metsätilat, omakotitalot, vapaa-ajan kohteet sekä kerrostalo ja rivitalo-osakkeet. Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini.

Ammattilaisena hoidan koko prosessin puolestasi alusta loppuun, joten sinulle jäävät vain muuttohommat. Vahva kokemukseni asiakkaiden parissa ja alan tuntemus luovat hyvät edellytykset onnistuneelle asuntokaupalle. Kun etsit luotettavaa ja aktiivista myynnin ammattilaista soita tai laita sähköpostia.

Olen helposti lähestyttävä, minulla on postiivinen luonne, omaan hyvät sosiaaliset taidot ja olen luotettava. Vuosien varrella olen hoitanut toimeksiantoja arvoasuntojen myynnistä pieniin yksiöihin, kiinteistöjen ja vapaa-ajan asuntojen kauppaa yhtenä ison konsernin huippumyyjänä. Vuonna 2021 olin myynneissä kolmas TOP 10 listalla OP Koti Uusimaan välittäjistä.

Veneily ja pyöräily sekä asuntovaunumatkailu on kesäisiä vapaa-ajan harrastuksiani. Veneellä yhdistyy vapaa-aika sekä työ kun käydään veneellä katsomassa saaripaikkoja joita tulee konserniin myyntiin. Talvisin käyn hiihtämässä pohjoisessa.

Minua voit seurata facebookissa ja instagramissa.

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Ota yhteyttä

Helsinki Hakaniemi -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Juha Kuhanen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.