Puhelin: 040 5547432 Matkapuhelin: 040 5547432 jari.karhu@op.fi

Jari Karhu

Myyntipäällikkö (OP Koti Uusimaan Itäinen alue), LKV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV, KiAT
Puhelin: 040 5547432 Matkapuhelin: 040 5547432 jari.karhu@op.fi

Mottoni: “Rehellisyys maan perii”

Tervehdys!

Olen Jari Karhu, kiinteistönvälitysalan ammattilainen täältä kotikaupunkini Järvenpään OP Kodista. Olen ollut alalla vuodesta 2012 lähtien, joista kolme vuotta yrittäjänäkin. Kuluneet vuodet ovat kehittäneet minusta asiantuntevan välittäjän, jolla on jatkuva halu kehittyä sekä onnistua tekemisessään. Koen työni todella innostavaksi ja haluan olla täysillä mukana kaikessa.

Hyvä kiinteistönvälittäjä tuntee edustamansa alueen ja sen erityispiirteet. Alan etiikkaan liittyy vahvasti selon ottamisen ja tiedoksi antamisen velvollisuus. Välittäjän tulee siis selvittää kaikki kohdetta koskevat kysymykset ja hänen on kerrottava niistä täysin avoimesti asiakkaalle.

Minulle tässä työssä onnistuminen tarkoittaa sitä, että asiakas on tyytyväinen eikä minkäänlaisia jälkipuinteja synny. Varmistan aina, että olemme samalla aaltopituudella niin myyjä-, kuin ostaja-asiakkaideni kanssa. Olen huolellinen, aktiivinen ja tuloshakuinen myyjä, joka ei kaihda haastavampienkaan kohteiden toimeksiantoja.

Vapaa-ajallani minut löytää muun muassa kuntosalilta tai maastopyöräilemästä. Aina kun on mahdollista, suuntaan puolisoni kanssa mökille Heinolaan. Olen myös intohimoinen kalamies ja teemme kaveriporukalla kalastusreissuja säännöllisesti.

Otahan yhteyttä, niin laitetaan asiat liikkeelle!

Minkä vinkin haluaisit antaa asuntonsa myyvälle?

Suosittelen valitsemaan ammattitaitoisen välittäjän asuntonne myyjäksi. Välittäjien tarjouksia arvioitaessa, huomioi palvelun laajuus, laatu sekä välittäjän ammattitaito.

Minkä vinkin haluaisit antaa asunnon ostajalle?

Tutustu kohteeseen huolellisesti. Pintaa syvemmältä, pintoja rikkomatta.

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet