Matkapuhelin: 040 583 2257 max.lindstrom@op.fi

Max Lindström

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, tradenomi AMK.
Matkapuhelin: 040 583 2257 max.lindstrom@op.fi

Olen vuodesta 2016 alalla ollut kiinteistönvälittäjä, jonka kotikulmat ovat merellisessä Hangossa. Teen töitä tunteja laskematta, mutta rennolla otteella. En hötkyile kiireen edessä, vaan maltan pysähtyä kuuntelemaan asiakasta. Olen reilu, huolellinen ja helposti lähestyttävä persoona. Minulle asiakas tulee ensin ja vastuullisuus sekä rehellisyys ovat läsnä kaikessa tekemisessäni. Ylläpidän ammattitaitoani olemalla utelias, ja olen kiinnostunut kiinteistönvälitysalan kaikista osa-alueista. Työkaverini sanovat minun olevan iloinen nuori kaveri, jonka hyväntuulisuus tarttuu ja jolla on ammattimainen ote työhön.

Asiakkaiden kanssa työskentely on minulle tärkeintä, ja kohtaan ihmiset sydämellisesti juuri sellaisina, kuin he sattuvat luokseni tulemaan. Pyrin tekemään asiat aina yhtä hyvin kohteesta riippumatta, ja sujuva yhteistyö kaikkien osapuolten välillä onkin avain onnistuneisiin asuntokauppoihin.

Vapaa-ajallani heitän frisbeegolfia, keilaan ja vietän aikaa perheeni kanssa.

Autan matalalla kynnyksellä missä tahansa asunnonvälitykseen liittyvässä asiassa. Otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme saavuttaa sinun asuntounelmasi!

HankoOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Vuorikatu 21 10900 HANKO

Ota yhteyttä

Hanko -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Max Lindström
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.