Matkapuhelin: 040 583 2257 max.lindstrom@op.fi

Max Lindström

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, tradenomi AMK.
Matkapuhelin: 040 583 2257 max.lindstrom@op.fi

Aloitin työt Hangossa 2016, ja jo syksyllä suoritin LKV-tutkinnon ensimmäisellä yrityksellä. Keväällä 2017 siirryin Tammisaareen uusien haasteiden pariin. Oppirikkaan ja antoisan vaiheen jälkeen oli loppuvuodesta 2018 aika tulla kotiin, Hankoon.

Olen alusta asti saanut luottamuksen olla mukana kaikessa, missä kokeneemmatkin kollegat. Melkoinen tulikaste siis, mukavasti on myös laaja kirjo ”omia” välitystehtäviä kertynyt.

Välittäjänä olen rento, helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea rehellinen - myös haastavista asioista pitää pystyä keskustelemaan. Paras asia tässä työssä on onnistumisen tunne myönteisen asiakaskokemuksen myötä, ja siihen liittyy paljon muutakin kuin tuoda myyjät ja ostajat yhteen. Aito välittäminen ja kiinnostus omaa työtä kohtaan on minulle kunnia-asia.

Pyrin siis aina hoitamaan kaikki minulle annetut tehtävät kunnialla, oli kyseessä mitä tahansa. Toivon juuri Sinun ottavan yhteyttä minuun kun olet myymässä tai ostamassa, tai tarvitset apua esimerkiksi vuokrausasioissa tai arvioinneissa. Hoidetaan yhdessä homma kotiin!

HankoOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Vuorikatu 21 10900 HANKO

Kysy minulta näistä kohteista