Matkapuhelin: 040 583 2257 max.lindstrom@op.fi

Max Lindström

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, tradenomi AMK.
Matkapuhelin: 040 583 2257 max.lindstrom@op.fi

Minulla on suhteellisen lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi, kokemus alalta. Aloitettuani työt Hangossa toukokuussa 2016 suoritin LKV-tutkinnon syksyllä ensimmäisellä yrityksellä, ja keväällä 2017 siirryin Tammisaareen uusien haasteiden pariin. Loppuvuodesta 2018 oli aika tulla kotiin, Hankoon.

Hienojen työkavereiden ansiosta olen onnekseni saanut luottamuksen olla mukana kaikessa, missä kokeneemmatkin välittäjät. Melkoinen tulikaste siis, ja mukavasti on myös laaja kirjo ”omia” välitystehtäviä kertynyt.

Välittäjänä olen avoin ja helposti lähestyttävä, minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja tämän tarpeiden ymmärtäminen - myönteinen asiakaskokemus onkin tämän työn hienoimpia asioita. Jotta homma toimisi muuttuvalla ja kehittyvällä alalla, uuden oppiminen ja oman ammattitaidon jatkuva kehittäminen on välttämätöntä mutta antoisaa, ja tilanteeseen sopivien ratkaisujen löytämiseksi tärkeää.

Pyrin siis aina hoitamaan kaikki minulle annetut tehtävät kunnialla, oli kyseessä mikä tahansa. Toivon juuri Sinun ottavan yhteyttä minuun kun olet myymässä tai ostamassa, tai tarvitset apua esimerkiksi vuokrausasioissa tai arvioinneissa. Hoidetaan yhdessä homma kotiin!

HankoOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Vuorikatu 21 10900 HANKO

Kysy minulta näistä kohteista