Matkapuhelin: 044 5113160 janina.lindfors@op.fi

Janina Lindfors

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi
Matkapuhelin: 044 5113160 janina.lindfors@op.fi

Olen energinen ja tarkka myyntineuvottelija, jolla langat pysyvät käsissä kaikissa käänteissä. Tartun ripeästi toimeen ja kykenen tarjoamaan asiakkaalle laadukasta palvelua myös muuttuvissa tilanteissa. Pystyn koordinoimaan useita eri projekteja samanaikaisesti, jotta asiakkaani saavat sujuvaa ja ajantasaista palvelua ilman viivytyksiä. Työkaverini kuvaavatkin minua aikaansaavaksi, puheliaaksi ja innokkaaksi oppimaan uutta.

Työskentelytapani on yhdistelmä positiivisuutta, empatiaa ja erinomaista asiakaspalvelua. Minulta löytyy aina aikaa pysähtyä kuuntelemaan asiakkaani tarpeita sujuvan kokemuksen takaamiseksi. Panostan myös ammattitaitoni kehittämiseen, jotta voin tarjota asiakkailleni parasta mahdollista palvelua. Asiakkaani saavatkin minusta energisen ja ammattitaitoisen kumppanin, joka on omistautunut auttamaan kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Vapaa-ajallani harrastan kuntoilua, padelia ja pyöräilen sekä maanteillä että metsässä. Aina kelien salliessa nautin rauhallisista kävelylenkeistä Hangon upeilla rannoilla.

Ota yhteyttä, kun tarvitset asuntokauppaasi edistämään toiveesi huomioivan aktiivisen tekijän.

HankoOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Vuorikatu 21 10900 HANKO

Ota yhteyttä

Hanko -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Janina Lindfors
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.