Matkapuhelin: 050 364 5126 tero.ramo@op.fi

Tero Rämö

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Koulutus: Asuntokaupan alalta olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon vuonna 2012 sekä vaativan ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutuksen ja tutkinnon (YKV) vuonna 2016. Minulla on myös julkisen kaupanvahvistajan oikeudet.
Matkapuhelin: 050 364 5126 tero.ramo@op.fi

Hei!

Mukava, että välittäjäsivuni kiinnostaa sinua, sillä sinunkin asuntoasiasi kiinnostavat minua. Teen kiinteistönvälitystyöni asiakkaideni kanssa ihmisläheisesti ja ammattitaidolla. Tavoitteeni on jäädä jokaisen asiakkaani mieleen niin rautaisena tekijänä, että minua on mukava suositella eteenpäin.

Nautin monipuolisesta työstäni ja ihmisten kohtaamisesta joka ikinen päivä. Työni parhaita puolia on se tunne, kun saan kätellä ostajaa ja toivottaa onnea uuteen kotiin ja kiittää myyjää luottamuksesta ja yhteistyöstä onnistuneiden kauppojen jälkeen.

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut reilun kymmenen vuoden ajan, joten kokemusta löytyy. Tämä työ on tosin sellainen, että koskaan ei ole täysin valmis, joten siksi seuraan alaa ja pyrin olemaan ajan hermolla. Välitän asunto-osakkeita, omakotitaloja ja vapaa-ajan kohteita, sekä laadin virallisia arvioita niistä.

Vapaa-ajalla kesäisin harrastelen motocrossia ja moottoripyöräilyä, sekä harrastan luonnossa liikkumista koiran kanssa ja kuntosalia. Vauhdikkaan työn ja harrastuksen vastapainoksi rentoudun perheen kanssa maaseudun rauhassa.

Ota rohkeasti yhteyttä – teen parhaani!

ForssaOP Koti Lounaismaa Oy

Sibeliuksenkatu 3 30100 FORSSA
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet