Matkapuhelin: 050 551 8890 teija.vahos@op.fi

Teija Vahos

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV 2014 KiAT 2014
Matkapuhelin: 050 551 8890 teija.vahos@op.fi

Tervehdys!

Olen Vahoksen Teija Forssasta. Olen toiminut 30 vuotta erilaisissa monipuolisissa tehtävissä OP:ssa Tammelassa ja Forssassa. Iso talo tarjoaa isot mahdollisuudet ja vaihdoinkin 8 vuotta sitten palvelupäällikön tehtävät kiinteistönvälityksen tehtäviin samassa talossa. Minulla on siis näkemystä ja kokemusta erilaisista pankkiasioista ja autankin mielelläni myös pankkiasioihin liittyvissä asioissa. Teen työni tunnollisesti, luotettavasti ja sydämellä. Teen sen minkä lupaan.

Olen asunut koko ikäni Lounais-Hämeessä, joten tunnen seudun kuin omat taskuni ja asiakasverkostoni on hyvä.

Oman kodin ostaminen ja myyminen ovat elämän suurimpia hankintoja, joten käytännön asiat on hyvä jättää ammattilaisen vastuulle. Ota yhteyttä, kun haluat sujuvat ja ammattitaitoiset asuntokaupat.

Tein asuntokauppoja itsekin jokin aika sitten, kun omakotitalo Tammelassa tuli jo liian isoksi ja muutin kivaan rivitaloasuntoon Forssaan. Olen kahden jo aikuisikään ehtineen lapsen äiti ja aurinkonani on myös kaksi pientä lastenlasta.

Vapaa-aikanani tykkään touhuilla monenmoista mökilläni Tammelassa, täytellä sanaristikoita, ulkoilla ja jumpassa käyn miltä töiltäni ehdin.

ForssaOP Koti Lounaismaa Oy

Sibeliuksenkatu 3 30100 FORSSA
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet