Puhelin: 0500 611 424 Matkapuhelin: 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi

Hannu Pehkonen

Myyntipäällikkö, LKV, YKV
Koulutus: LKV, YKV, MTI
Puhelin: 0500 611 424 Matkapuhelin: 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi

Terve. Olen Pehkosen Hannu. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla parikymmentä vuotta ja sitä ennen pankki ja tilitoimistotöissä. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) ja ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV). Kokemusta ja osaamista on reilusti.

Teen luotettavaa asunto-, omakoti- ja kesämökkikauppaa Lounais-Hämeen alueella. Myös maa- ja metsätilat kuuluvat erikoisosaamiseeni. Kuulun OP-Kiinteistökeskusten metsävälittäjärinkiin. Kiinteistönvälittäjänä olen periksiantamaton, motivoitunut ja ennen kaikkea aktiivinen myyjä. Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet työn tulokset ovat tämän homman suola.

Vaimon lisäksi meillä asuu enää Jaska-koira, neljä lasta on jo pesästä lähtenyt omille teilleen. Asumme omakotitalossa Tammelassa. Kesällä lenkkeilen ja käyn kalassa, talvella tulee hiihdettyä. Pohjois-Norjan vaellusreissuilla ja lastenlasten kanssa touhutessa asuntoasiat unohtuu.

Kun tarvitset aktiivista, luotettavaa ja ammattitaitoista otetta asuntokauppojesi hoitamiseen, soittele tai poikkea toimistolla juttelemassa.

ForssaOP Koti Lounaismaa Oy

Sibeliuksenkatu 3 30100 FORSSA

Asiakaspalautteet