Puhelin: 0500 611 424 Matkapuhelin: 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi

Hannu Pehkonen

Myyntipäällikkö, LKV, YKV
Koulutus: LKV, YKV, MTI
Puhelin: 0500 611 424 Matkapuhelin: 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi

Terve.

Olen Pehkosen Hannu. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä reilut parikymmentä vuotta ja sitä ennen pankki- ja tilitoimistotöissä. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) ja ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV). Kokemusta ja osaamista on reilusti.

Teen luotettavaa asunto-, omakoti- ja kesämökkikauppaa Lounais-Hämeen alueella. Myös maa- ja metsätilojen välitys sekä teollisuuskiinteistöt kuuluvat erikoisosaamiseeni. Kuulun OP-Kotien metsävälittäjärinkiin. Kiinteistönvälittäjänä olen periksiantamaton, motivoitunut ja ennen kaikkea aktiivinen myyjä. Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet työn tulokset ovat tämän homman suola.

Vaimon lisäksi meillä asuu enää Jaska-koira, neljä lasta on jo pesästä lähtenyt omille teilleen. Asumme omakotitalossa Tammelassa. Kesällä lenkkeilen ja käyn kalassa, talvella tulee hiihdettyä. Pohjois-Norjan vaellusreissuilla ja lastenlasten kanssa touhutessa asuntoasiat unohtuu.

Kun tarvitset aktiivista, luotettavaa ja ammattitaitoista otetta asunto- ja kiinteistökauppojesi hoitamiseen, soittele tai poikkea toimistolla juttelemassa.

ForssaOP Koti Lounaismaa Oy

Sibeliuksenkatu 3 30100 FORSSA

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Forssa -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Hannu Pehkonen
Myyntipäällikkö, LKV, YKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.