Matkapuhelin: +358 50 917 5706 eetu.moberg@op.fi

Eetu Moberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: +358 50 917 5706 eetu.moberg@op.fi

Tervetuloa tutustumaan välittäjäprofiiliini! Olen ylpeä voidessani esitellä itseni ahkeraksi ja omistautuneeksi kiinteistönvälittäjäksi, joka rakastaa oppimista ja on valmis pysymään muutosten aallonharjalla.

Kiinteistönvälitys on minulle enemmän kuin työ – se on intohimoni. Uskon vahvasti, että jokainen koti ansaitsee tulla myydyksi tai löydetyksi oikealle ostajalle. Olen valmis näkemään vaivaa ja tekemään kaikkeni varmistaakseni, että asiakkaani saavat juuri sen, mitä he tarvitsevat ja ansaitsevat.

Tiimityöskentely on minulle luontevaa, ja olen hionut näitä taitoja koko elämäni ajan jääkiekkourani merkeissä. Tämä on opettanut minulle, miten toimia saumattomasti yhdessä muiden kanssa, asettaa yhteiset tavoitteet ja saavuttaa ne yhdessä. Tämä kokemus on arvokas voimavara, jota voin hyödyntää myös kiinteistönvälitystyössäni varmistaakseni sujuvan yhteistyön niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa.

Perheeni on minulle kaiken keskipiste. Avopuolisoni ja pieni esikoistyttöni ovat voimanlähteeni. Ymmärrän, miten tärkeää on löytää perheellemme juuri sopiva koti, jossa voimme luoda yhdessä onnellisia muistoja. Siksi otan jokaisen asiakkaani tarpeet ja toiveet vakavasti, ja teen työni sydämelläni.

Olen aina valmis oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoani. Kiinteistöala on dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva. Seuraan tarkasti alan uusimpia trendejä ja teknologioita varmistaakseni, että voin tarjota asiakkailleni parasta mahdollista palvelua ja hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia heidän eduksi.

Jos haaveilet unelmiesi kodista tai haluat myydä nykyisen kotisi, olen täällä auttamassa sinua matkalla kohti tavoitettasi. Yhdessä voimme saavuttaa upeita tuloksia ja tehdä kiinteistönvaihdosta miellyttävän kokemuksen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu!

ForssaOP Koti Lounaismaa Oy

Sibeliuksenkatu 3 30100 FORSSA

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Lounaismaa Oy

Ota yhteyttä

Forssa -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Eetu Moberg
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.