Puhelin: 040 183 1727 Matkapuhelin: 040 183 1727 ulla.ruokomaki@op.fi

Ulla Ruokomäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 183 1727 Matkapuhelin: 040 183 1727 ulla.ruokomaki@op.fi

Olen kokenut ja ammattitaitoinen asuntokaupan asiantuntija. Olen asunut Espoon Nuottaniemessä jo yli 20 vuoden ajan ja Etelä-Espoon merellisyys ja rantaraitti ovat minulla lähellä sydäntä. Tunnen erityisen hyvin Espoon upeat, erilaiset asuinalueet ja niiden monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet.

Espoon asuntomarkkinassa olen tuloksekkaasti toiminut jo 12 vuoden ajan, ollen mukana vastuuvälittäjänä myös useissa suurissa uudiskohdeprojekteissa mm. Tapiolan alueella.

Olen saanut olla mukana toteuttamassa näiden vuosien aikana useiden myyjien ja ostajien asumisen unelmia. Olen iloinen voidessani tarjota ammattitaitoani ja kokemustani sinun hyödyksesi.

Asuntokauppa on merkittävä ja tärkeä elämäntapahtuma, olipa kyseessä sitten oman kodin myynti, ensimmäisen kodin ostaminen tai vaikkapa sijoitusasunnon hankinta. Siksi haluan olla apunasi ja tukenasi koko prosessin ajan, auttaen sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen ja luomaan sinulle sujuvan ja onnistuneen asiakaskokemuksen.

12 vuoden aikana olen saanut laajan kokemuksen asuntomarkkinasta. Käytän laajaa kokemustani hyväksi suunnitellessani ja toteuttaessani asuntosi myyntiä / ostoa. Kuuntelen tarkkaan tarpeitasi ja toiveitasi ja räätälöin palvelumme vastaamaan niitä. Teen perusteellisen arvioinnin asunnostasi, esittelen ja markkinoin asuntoasi houkuttelevalla tavalla laajasti eri palvelukanavissamme.

Hyvä asiakaspalvelu ja tyytyväinen asiakas ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä arvoja työssäni.

Työskentelen OP Koti -tiimissä, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja korkeasta palvelun tasosta ja yhteistyöverkostomme on vahva ja kattava.

Olethan yhteydessä, niin voimme aloittaa yhteistyön!

EspooOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sammonsilta 8 02100 ESPOO

Ota yhteyttä

Espoo -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Ulla Ruokomäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.