Puhelin: 050 576 5588 Matkapuhelin: 050 576 5588 nina.tormala@op.fi

Nina Törmälä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, BBA
Kielitaito: englanti
Puhelin: 050 576 5588 Matkapuhelin: 050 576 5588 nina.tormala@op.fi

Kiinteistönvälitystä vuodesta 2011.

Koti on sana, jolla on valtavasti merkitystä meille kaikille ja se herättää myös paljon tunteita. Jokainen koti on minulle yhtä tärkeä, on se sitten nykyaikainen asunto-osake tai vaikkapa vanha, tunnelmallinen rintamamiestalo. Minusta on ihanaa, kun juuri oikeat ihmiset löytävät heille sen oikean ja sopivan kodin.

Vahva ammattitaito, kokemus alalta ja luotettavuus ovat ehdottomia vahvuuksiani. Itsensä jatkuva kehittäminen ja asiantuntijuuden syventäminen ovat tämän työn rikkaus ihmisten kohtaamisten lisäksi. Pidän omaa osaamistani yllä osallistumalla alani koulutuksiin, seuraamalla aktiivisesti markkinatilannetta sekä asuntorahoituksessa tapahtuvia muutoksia. Olen suorittanut lisäksi sisustajan ammattiopintoja, joten minulta saat neuvoja asunnon stailaukseen, kuvaukseen ja tarvittaessa myös pienimuotoisiin muutostöihin.

Olen välitön, ystävällinen ja hyvällä huumorintajulla varustettu ja minua on helppo lähestyä. Seison myös sanojeni takana, jos lupaan jotain, vien sen myös loppuun. Tärkeintä koko asunnonvaihtoprosessissa ovat tyytyväiset asiakkaat, ja tunne siitä, että he voivat aidosti suositella minua eteenpäin. Minusta saat kuuntelevan ja rehdin yhteistyökumppanin koko asunnonvaihtoprosessiin. Kanssani olet hyvissä käsissä!

Toimin Espoon OP Kodissa, mutta olen avuksi myös koko pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa.

EspooOP Koti Uusimaa Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet