Puhelin: 050 576 5588 Matkapuhelin: 050 576 5588 nina.tormala@op.fi

Nina Törmälä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Kielitaito: englanti
Koulutus: Liiketalouden tradenomi (BBA) ja datanomi.
Puhelin: 050 576 5588 Matkapuhelin: 050 576 5588 nina.tormala@op.fi

Kiinteistönvälittäjän työtä olen tehnyt reilut 10 vuotta. Vuosien saatossa kokemusta on kertynyt erilaisista kiinteistöstä ja asunto-osakkeista. Olen saanut olla mukana välittämässä mm. rintamamiestaloja, 1970-1980 -luvun tyyppitaloja sekä uusia, nykyisillä rakennusmääräyksillä rakennettuja omakotitaloja. Kiinteistönvälittäjän työ vaatii vahvaa asiantuntijuutta useassakin asiassa. Mutta näiden hyvinkin erilaisten kohteiden ansiosta minulle on tullut tutuksi muun muassa rakentamiseen&remontointiin, talotekniikaan ja kiinteistöjen/asuntojen kuntoon liittyvät asiat.

Avoimuus ja rehellisyys ovat ne tekijät, joihin perustan kaiken tekemiseni. Asiakkailta saatujen palautteiden pohjalta nousee usein esille ominaisuudet, luotettava ja ammattitaitoinen. Työtäni teen täydellä sydämellä ja haen asiakkaille aina parasta mahdollista ratkaisua sen hetkiseen tilanteeseen. Noudatan työssäni myös Hyvää välitystapaa.

Toimin koko pääkaupunkiseudun alueella ja olen mielelläni avuksi kaikissa asuntoasioissa! Ota yhteyttä, kun asunnon vaihtoon liittyvät asiat ovat Sinulle ajankohtaisia.

EspooOP Koti Helsinki Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet