Matkapuhelin: 040 153 3888 essi.makila@op.fi

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV 2014, LVV 2014, Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2015
Matkapuhelin: 040 153 3888 essi.makila@op.fi

Olen energinen ja asiakaslähtöinen kiinteistönvälittäjä, joka on toiminut alalla jo yli kymmenen vuotta. Pyrin aktiivisesti kehittymään työssäni, pysymään ajan tasalla markkinatilanteesta ja hoitamaan kaikki kaupan osa-alueet vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Sähköiset työvälineet ovat minulle arkipäivää, mikä lisää joustavuutta ja antaa minulle enemmän aikaa kohdata ja kuunnella asiakasta. Hoidan tiukatkin neuvottelut kaikkia osapuolia kunnioittaen ja kuunnellen. Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden, olemaan läsnä ja rakentamaan toimivan yhteistyön, joka pohjautuu luottamukseen. Työtoverini kuvaavat minua auttavaisena, aurinkoisena ja aikaansaavana.

Asiakkaan kohtaaminen ja tarpeiden ymmärtäminen ovat minulle kaiken A ja O. Tunnollinen ja tarkka työskentelytapani varmistaa, että asiakas saa tietoonsa kaiken olennaisen kohteesta. Käyn tarkasti läpi myytävän kohteen tiedot ja dokumentit, ja varmistan, että myyjän ja ostajan välinen kommunikaatio sujuu saumattomasti. Räätälöin jokaiselle asiakkaalle myytävän kohteen mukaisen myyntisuunnitelma kattavine palveluineen. Etsin aina parhaat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin ja pyrin ylittämään odotukset jokaisessa asuntokaupassa.

Vapaa-ajalla vietän mielelläni aikaa perheeni kanssa. Olen myös intohimoinen matkailija ja erityisesti Kreikka on lähellä sydäntäni.

Tavoitteenani on aina asiakkaan tyytyväisyys - se on mittari, jolla mitataan onnistumistani. Ota rohkeasti yhteyttä, kun kodin vaihtaminen on ajankohtaista!

AuraOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Turuntie 2 21380 AURA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Aura -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Essi Mäkilä
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.