Kodin myyminen ja uuden ostaminen ovat jokaiselle suuria päätöksiä. OP Kodin kiinteistönvälittäjänä työskentelet merkityksellisten asioiden parissa.

Työhösi saat tukea monessa eri muodossa. OP Koti on suomalaisten arvostama, haluttu kumppani. Meidät tunnetaan ratkaisukeskeisenä ja asiakkaiden toiveita kuuntelevana. Ainutlaatuinen yhteistyö OP Kodin ja osuuspankin välillä toimii kahteen suuntaan: pankista voidaan ohjata sinulle asiakkaita, joilla on tarvetta kiinteistönvälityspalveluille. Sinä voit tarjota asiakkaallesi kokonaisvaltaista palvelua ohjaamalla hänet osuuspankin asiantuntijalle. Yhteistyö kiinteistönvälittäjien ja osuuspankkien kanssa palkitsee asiakkaamme kokonaisasioinnin sujuvuutena ja taloudellisena hyötynä. Se on OP Ryhmän voimaa.

Olemme digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Tämä auttaa sinua menestymään työssäsi. Esimerkkeinä digitaalisista ratkaisuistamme ovat Suomen ensimmäinen digitaalinen asuntokauppa, ja asiakkailta kiitosta saanut, ainutlaatuinen OP Koti Etäesittely -palvelu.

OP Kodissa yhdistyy vahva paikallinen osaaminen ja koko Suomen kattava OP Ryhmän asiantuntijaverkosto työsi tueksi. Valtakunnallisen kehitystiimin lisäksi esimerkiksi keskitetty markkinointituki varmistaa jatkuvan kysynnän palveluillemme.

OP Kodin kiinteistönvälittäjänä saat perehdytyksen työtehtäviisi. Vastuullisuus on perusarvomme. Noudatamme lakeja ja yhdessä sovittuja toimintaperiaatteita. Pidämme huolen joukkueemme ajantasaisesta ammattitaidosta. Alan toimintaympäristön muuttuessa saat säännöllisesti täydennyskoulutusta ja mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen.

Henkilöstöedut

Tarjoamme sinulle alan parhaat henkilöstöedut. OP on Suomen johtava finanssiryhmä, siksi myös henkilöstöedut ovat erinomaiset.

Tyypillisiä henkilöstöetuja ovat kattava työterveyshuolto, lounasetu, harrastusten tukeminen ja alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista. Palkkaus meillä on kilpailukykyistä.

Koska jokainen meistä on erilainen ja työkulttuurimme kehittyy joka päivä, myös palkitsemistapoja kehitetään jatkuvasti yhdessä henkilöstömme kanssa. Osa eduista uudistuu vuosittain. Panostamme henkilöstön osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin sekä tasa-arvon edistämiseen. Henkilöstöä kannustamme kehittämään ja jakamaan osaamistaan koko työuran ajan.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja suuri työnantaja Suomessa, joten ulottuvillasi on myös OP:n sisäiset kehitysmahdollisuudet.