Kohteessa esittely su 28.4. klo. 12:50 - 13:15.

Talvikkitie 22 C, Tikkurila, Vantaa

Velaton myyntihinta 234 000 € Myyntihinta: 234 000 €
Käyttöönottovuosi 1983
Pinta-ala
79,5 m2
4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)

PARAS SIJAINTI

Tikkurilan keskustan parhaimmilta paikoilta, kävelykadun palveluiden läheisyydessä sekä Viertolan puutarhakaupunginosan kainalossa, tarjolla hyväpohjainen saunallinen neliö.

RIITTÄVÄSTI HUONEITA

Kattavasti saneeratun huoneiston pohjaratkaisu on erittäin toimiva. Avoin olohuone, ruokailutila ja keittiö jatkuu lasitetulle etelän suuntaiselle parvekkeelle, josta on rauhalliset näkymät yhtiön piha-alueelle. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja neliöt on järkevästi käytetty, jokaiselle löytyy oma rauha, mutta yhdessä ololle on paljon tilaa.

AJATUKSELLA LAITETTU

Tyylikkäässä keittiössä on paljon työskentelytasoa sekä laadukkaat Bochin kodinkoneet. Tämä keittiö on uudistettu ajatuksella ja täyttää vaativankin kotikokin kriteerit. Varusteisiin kuuluu mm. täyskorkeat sekä jää-, että pakastekaapit ja luonnollisesti myös viinikaappi. Työtasot ovat ylellisesti kiveä ja välitilassa on helppohoitoinen ja ajaton maitolasi.

ARJEN TOIMIVUUTTA

Tilavan kylpyhuoneen ja saunan lisäksi kodissa on myös erillinen wc-tila ja ikkunallisessa kylpyhuoneessa on paikka pesutornille. Kun eri toiminnoille on omat tilansa, sujuu arki kuin itsestään. Pintamateriaalit kosteissa tiloissa ovat ajattomat ja sävyt vaalean harmoniset.

Tämä on koti Sinulle, joka arvostat muuttovalmista huoneistoa rauhallisella sijainnilla.

OMA TONTTI

Velaton asunto-osake yhtiö sijaitsee omalla tontilla, et siis maksa kalliita tonttivastikkeita. Yhtiössä on mahdollisuus autopaikkaan. Tällä hetkellä on menossa pohjaviemärin korjauksen loppuun saattaminen, kustannusarvio tämän huoneiston osalta on n. 5 700 euroa.

EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN

Itä-Vantaan keskus, kehittyvä Tikkurila, tarjoaa hyvät palvelut sekä sujuvat liikenneyhteydet mm. kehärataa pitkin pääkaupunkiseudulle. Lähialueella sijaitsevat päiväkodit ja koulut, myös ruotsin- ja englanninkieliset ja uskomattoman monipuolinen tarjonta eri harrastemahdollisuuksia mm. Tikkurilan urheilupuistossa.

Olisiko tämä Sinun tarpeet ja toiveet täyttävä koti? Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö.

Tiesithän, että hallitus on ilmoittanut varainsiirtoveron alentamisesta. Uusi varainsiirtovero on osakehuoneistoille vain 1,5%.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    563830
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Talvikkitie 22 C, 01300 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    79,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    79,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1983
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu etelänsuuntainen parveke, josta näkymät piha-alueelle.
    Ikkunat ja näköalat
    Lläpitalon, etelän ja pohjoisen suuntaiset näkymät, kylpyhuoneessa on ikkuna idän suuntaan.
    Vapautuminen
    1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    234 000,00 €
    Neliöhinta
    2 943,40 €
    Hoitovastike
    429,30 €/kk
    Yhtiövastike yht
    429,30 €/kk
    Vesimaksu
    24,00 €/hlö/kk

    Asuinhuoneistojen vastikeperuste on lattiapinta-ala. Autotallien hoitovastike on puolet niiden lattiapinta-alasta, eikä niitä rasita osuus yhtiön pitkäaikaisista lainoista. Yhtiökokous 2023 valtuutti hallituksen perimään enintään kahta hoitovastiketta vastaava summa tarvittaessa.

    Varustus

    Keittiö

    Vuonna 2021 uusitun avokeittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat jää- ja pakastekaapit, induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone ja viinikaappi. Kodinkoneet ovat viinikaappia lukuunottamatta Bochin mallistoa. Välitilan lasi on helppohoitoista maitolasia ja työtasot ylellisesti kiveä. Työtasoilla on kiinteä valaistus.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, taitettava lasinen suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, wc-istuin sekä pesukoneliitäntä. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi. Kylpyhuone ja erillinen wc-tila on remontoitu vuonna 2021. Tiloissa on sähköinen lattialämmitys sekä kiinteä valaistus.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Mosaiikkiparketti, seinät maalattu. Olohuone: Mosaiikkiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Mosaiikkiparketti, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatta. Wc: Laattalattia, seinät laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Talvikki-Salpa
    Isännöitsijä
    Ainoa & Co Oy, Topi Virtanen/ Isännöintipiste, p. 09 838 6700, asiakaspalvelu@isannointipiste.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    24
    Autopaikat
    8 kpl, 19 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Kivi. Kivi/betoni.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 178, energiatodistus voimassa 1.10.2024 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2023 Jätevesiviemäreiden korjaus. Valmis 11/2023 2023 Lämmitysverkon tasapainoitus ja säätö. Valmis 12/2023 2022 Ylimpien parvekekattojen korjaus 2022 Julkisivujen kuntotutkimus ja salaojien tarkastus 2021 Kaukolämpökeskuksen uusiminen 2020 Rakennuksen kuntotutkimus ja märkätilatarkastukset 2020 Käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmän kuntotutkimus 2020 Viemäreiden puhdistus ja kuvaus (pohja-, pysty- ja huoneistohaarat) 2020 Pohajviemärin painauman akuutti korjaus A-rapun kohdalla 2019 Jätepirsteen uusiminen Molok syväkeräyssäiliöksi 2018 Sadevesien ohjauksen parantaminen C-D rakennuksen takapihan puolella ja maan pintojen muokkaus 2018 Parvekkeiden huoltorappaukset ja - maalaukset 2018 Pihapuiden kaato ja pihavalaistuksen parantaminen 2017 IV-kanavien puhdistu ja ilmamäärien säätö 2017 Parvekkeiden betonirakenteiden kunnon tarkistaminen 2016 Kiinteistön kuntoarvio ja PTS sekä märkätilaraportti 2014 Vesikaton uusiminen 2010-2011 Pihasuunnitelman toteutus: sisäpihan peruskorjaus: kevytrakenteet, rakennekerrokset, vihertyöt ja sedevesiviemärit 2008 Etupihan asfaltin uusiminen 2006 Kiinteistön kuntoarvion teettäminen 2006 Lukituksen uusiminen 2003 Sadevesijärjestelmän uusiminen 2002 Rappukäytävien maalaus 2001 Talosaunan peruskorjaus. Asunnon remontit: 2021 Kylpyhuone, sauna ja erillinen wc-tila saneerattu sekä keittiö remontoitu.

    Suunnitellut korjaukset

    2023-2024 A-B talon pohjaviemärin korjauksen loppuun saattaminen. Yhtiökokous 2023 päätti ottaa yhtiölle enintään 120 000 € limiitin, jolla yhtiö pystyy toteuttamaan korjaukset. Limiitti muutetaan korjausten jälkeen pääomalainaksi. - Lämmön tasapainoitus 35 000 € - A-B Viemärikorjaus 50 000 € - Urakka ja muut kulut 35 000€ Laina-ajaksi päätetiin 10 vuotta ja pääomavastikkeen enimmäismääräksi 1€/m2/kk. Hallitukselle annettiin valtuutus päättää vastikkeen keräämisen aloitusaika ja määrä. Jos tämä jyvitetään kokonaisuudessaan huoneistoille, nyt myytävälle asunnolle tulisi n. 5 700 euron lainaosuus.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve yhtiökokoukseta seuraavien viiden vuoden aikana, yhtiökokous päättä hankkeisiin ryhtymisestä erikseen. 2023 Lukituksen uusiminen 2024 Parvekekaiteiden maalaus ja sääsuojapleksien uusiminen 2024 Elementtisaumojen uusiminen 2025 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2025 IV-Hormien nuohous 2025-26 Kiinteistön kuntoarvio + PTS

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 403 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Erinomaiset palvelut kävelymatkan päässä. Tikkurilan Prisma ja K-supermarket Yliveto sekä Kauppakeskukset Tikkuri ja Dixi kävelymatkan päässä. Terveyskeskuksen ja kirkon palvelut lähes vieressä. Koulut: Useita kouluja alueella, myös ruotsinkielisiä. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja, myös ruotsin ja englanninkielisiä sekä avoin päiväkoti. Tikkurila on Itä-Vantaan keskus, joka on uudistunut lähivuosina voimakkaasti etenkin keskustan osalta. Alueelle on suunnitteilla myös pikaraitiotie. Hienot Keravanjoen ulkoilumaastot lähellä, ulkoilureitit jatkuvat jokea seuraten aina Haltialan tilan kautta Pitkä- tai Vanhankaupunginkoskelle. Alueelta löytyy myös mm. monipuolinen urheilupuisto, joka tarjoaa harrastusmahdollisuudet niin jäällä, tekonurmella, hiekalla kuin vedessä. Kulttuuritarjonta on myös erittäin runsasta alueella. Liikenneyhteydet: Erinomaiset yhteydet käytätpä sitten julkisia tai omaa autoa. Tikkurilan Matkakeskuksesta yhteydet kehäradalle ja kaukojunille. Bussiyhteydet monipuoliset. Omalla autolla liikkuvalle Kehä 3 ja Lahden sekä Tuusulanväylälle nopeat yhteydet.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!