Unikkotie 22 C, Tikkurila, Vantaa

Velaton myyntihinta 145 000 € Myyntihinta: 144 149 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
37 m2
2h + kk + s

Etsitkö omaa ensimmäistä kotia tai sijoitusasuntoa hyvällä sijainnilla. Tässä se on! Näppärä saunallinen kaksio Tikkurilan keskustassa hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä.

Ylimmän kerroksen kodissa on neliöitään isommalta tuntuva pohjaratkaisu joka jatkuu avaralle lännensuuntaiselle lasitetulle parvekkeelle. Huoneistossa on oma sauna ja tilava kylpyhuone, säilytystilaa on vaatehuoneessa.

Omalla tontilla sijaitsevassa taloyhtiössä on rahoitusvastikeet tuloutettu sekä mahdollisuus autopaikkaan.

Tämä on koti sinulle, joka arvostat asumista hyvien palvelujen läheisyydessä. Itä-Vantaan keskus, kehittyvä Tikkurila, tarjoaa hyvät palvelut, harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet mm. kehärataa pitkin.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571723
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Unikkotie 22 C, 01300 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk + s
    Asuinpinta-ala
    37 m2
    Kokonaispinta-ala
    37 m2
    Käyttöönottovuosi
    1989
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Tilava lasitettu länsiparveke.
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke ja ikkunat länteen, näkymät asuinalueelle
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    144 148,89 €
    Velaton hinta
    145 000,00 €
    Lainaosuus
    851,11 €
    Neliöhinta
    3 918,92 €
    Hoitovastike
    172,05 €/kk
    Rahoitusvastike
    11,04 €/kk
    Muu vastike
    2,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    185,89 €/kk
    Vesimaksu
    19,00 €/hlö/kk

    Yhtiökokous 26.4.2023 myönsi hallitukselle valtuuden periä 1-2 kk ylimääräinen hoitovastike ja muuttaa pääomavastiketta ja /tai hoitovastiketta korkokannan/kulurakenteen oleellisesti muuttuessa.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, lattialiesi, liesikupu, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili-ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys- sähköinen ja kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Talvineilikka Oy
    Isännöitsijä
    Ainoa & Co Oy/Isännöintipiste Topi Virtanen p. 09 838 6700, asiakaspalvelu@isannointopiste.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    41
    Autopaikat
    41 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. 2012 Vesikaton pinnoitteen uusiminen.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto. 2021 Ilmastokanavien nuohous.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 151, todistus on voimassa 21.07.2033 asti

    Tehdyt korjaukset

    D-portaan laatan oikaisu 2023 Salaojien huuhtelu ja kuvaaminen 2021 Jätekatoksen huoltokorjaukset 2020 Piha-aitojen korjaus 2020 Kuntoarvion laatiminen 2018 Lämpöputkiston äänenvaimennusletkujen uusiminen 1999. Terassiaitojen uusiminen ja pihakunnostukset 2017 Parvekkeiden kunnostus, ikkunapuitteiden ja puisten ulko-ovien huoltomaalaus 2003 Huoneistoterassien ja aitojen kunnostukset 2003 Julkisivuelementtien saumauksien uusiminen 2003 Pysäköintialueen ja pihakäytävien peruskunnostus 2004 Koodilukkojen asennus portaiden ulko-oviin 2005 Lämmönsiirtimen uusinta 2010 Aidan uusiminen 2010 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2010 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2011 Lukitusmuutos 2012 Kattojen ja syöksytorvien kunnostustyö 2012 Kattojen ja syöksytorvien kunnostustyö 2015 Pihan oleskelu-ja leikkialueen kunnostus 2016 Ilmastointikanavien nuohous 2021 Viemärien huuhtelu 2021 Pää- ja kiinteistösähkökeskusten huolto 2022 Käyttövesi ja viemäriverkoston kuntotutkimus 2022 Märkätilaremontin hankesuunnitelma 2022. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen ja saunan remontti edellisen asukkaan aikana ennen v. 2009. Jääkaappipakastin uusittu 2023

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 2023 ehdotti :Korjaussuosituksen alaiset 26 märkätilaa uusitaan kosteusteknisesti vastaamaan nykypäivän määräyksiä. Toteutussuunnittelussa selvitetään tarkasti jo remontoitujen märkätilojen kunto ja mitkä, jo remontoiduista, kylpyhuoneista tulisi ottaa mukaan urakkaan. Päätettiin yksimielisesti edetä toteutussuunnitteluun ehdotuksen mukaisesti ja valtuuttaa hallitus tai isännöitsijä kilpailuttamaan toteutussuunnittelu ja allekirjoittamaan suunnittelusopimus parhaaksi katsomansa urakoitsijan kanssa.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYTämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n tarkoittama hallituksen kunnossa- S pitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Märkätilaremonttien hanke- ja toteutussuunnittelu 2023 Katon paikkamaalaukset 2024 Ilmanvaihdon lisätyöt 2024 Elementtisaumojen uusiminen 2024 KVV-Kuntotutkimuksen mukainen sulku- ja säätöventtiilien uusiminen 2024 Huoneistojen parvekkeiden kuntotutkimus 2025 Huoneistojen ikkunoiden uusiminen 2025 Porraskäytävien laastisaumojen korjaus 2026 Lämpimän kiertovesijärjestelmän seuranta- ja lisätutkimukset 2026

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 566 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kaikki Tikkurilan keskustan palvelut kävelyetäisyydellä, mm. Tikkurilan Prisma, K-supermarket Yliveto, Kauppakeskukset Tikkuri ja Dixi. Koulut: Alueella koulua alakoulusta ammattikorkeaan. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja, myös vuoropäiväkoti. Tikkurila on Itä-Vantaan keskus, joka on uudistunut lähivuosina voimakkaasti etenkin keskustan osalta. Alueelle on suunnitteilla myös pikaraitiotie. Hienot Keravanjoen ulkoilumaastot lähellä, ulkoilureitit jatkuvat jokea seuraten aina Haltialan tilan kautta Pitkä- tai Vanhankaupunginkoskelle. Alueelta löytyy myös mm. monipuolinen urheilupuisto, joka tarjoaa harrastusmahdollisuudet niin jäällä, tekonurmella, hiekalla kuin vedessä. Kulttuuritarjonta on myös erittäin runsasta alueella. Liikenneyhteydet: Erinomaiset yhteydet, Tikkurilan Matkakeskuksesta yhteydet kehäradalle ja kaukojunille. Bussiyhteydet monipuoliset. Omalla autolla liikkuvalle Kehä 3 ja Lahden sekä Tuusulanväylälle nopeat yhteydet

    Lisätiedot

    Yhtiökokous 2023 päätti tulouttaa osakkaiden v. 2023 maksamat pääomavastikkeet ja kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden maksamien lainaosuussuoritusten määrällä. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!