Friskinpolku 7 B, Runosmäki, Turku

Velaton myyntihinta 49 000 € Myyntihinta: 44 841 €
Käyttöönottovuosi 1977
Pinta-ala
62,5 m2
2h + k + kph/wc + lasitettu parveke

Loistosijainnilla valoisa kaksio hissitalon ylimmässä kerroksessa!

Etsitkö viihtyisää asuntoa rauhallisella alueella? Tämä 62,5 neliön kerrostalokaksio Friskinpolulla, Turun Runosmäessä, tarjoaa sinulle juuri sellaisen asumisen. Tässä kodissa on paljon tarjottavaa. Huoneistossa on olohuone, keittiö, makuuhuone, kylpyhuone/wc ja lasitettu parveke.

Asunnon sydämenä toimii alkuperäinen keittiö, jonka värikkäät kaapistot huokuvat 70-lukua. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, josta on esteettömät näkymät yli talojen. Makuuhuoneessa on koko seinän mittainen kaapisto.

Runosmäki on idyllinen asuinalue, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, hyvät liikenneyhteydet ja loistavat ulkoilumahdollisuudet. Runosmäen Piiparinpolulle avataan keväällä 2024 monitoimitalo, joka tulee palvelemaan monipuolisesti kaikkia runosmäkeläisiä. Monitoimitaloon tulee kaupungin päiväkoti, neuvola, perhekeskus, kirjasto ja nuorisotila. Seurakunnalle rakennetaan kirkkosalin lisäksi seurakuntasalit, toimituskappeli, sakaristo, diakonian vastaanottotila sekä kerhotilat.

Julkinen liikenne toimii vaivattomasti, ja lähin bussipysäkki on vain kivenheiton päässä. Ulkoilusta pitävälle alue tarjoaa monipuoliset ulkoilureitit.

Ota yhteyttä, kohdetta esittelee ja siitä lisätietoja antaa Piia Lipponen, puh. 045 344 6244, piia.lipponen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569756
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Friskinpolku 7 B, 20360 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + k + kph/wc + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    62,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    62,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1977
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    6/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon huoneisto, päätyasunto.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    44 841,46 €
    Velaton hinta
    49 000,00 €
    Lainaosuus
    4 158,54 €
    Neliöhinta
    784,00 €
    Hoitovastike
    287,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    167,12 €/kk
    Yhtiövastike yht
    454,62 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 22,00 €/hlö/kk. Sähköennakko 25 euroa/kk ja tasataan kerran vuodessa mittarilukeman mukaan. 5 § Yhtiövastike Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista suoritettavan vastikkeen, joka jakautuu hoito- ja rahoitusvastikkeisiin. Hoitovastike lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen huoneistoalojen suhdetta ja rahoitusvastike määrätään huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärien suhteessa. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiö on alkuperäinen. Jääkaappi, lattialiesi, sähköliesi, liesikupu, kaapistot, kiinteät valaisimet ja pakastearkku.

    Pesutilat

    Kph/wc on alkuperäinen. Suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allas, kaapit, pesukoneliitäntä ja kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Muovimatto ja seinät maalattu/tapetti. Olohuone: Muovimatto ja seinät tapetti/paneli. Makuuhuone 1: Muovimatto ja seinät tapetti. Kylpyhuone: Muovimatto ja seinät muovi. Eteinen: Laminaatti 2024 ja seinät maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Muonamies
    Isännöitsijä
    Kimmo Lönnmark p. 044 716 8882, Runosmäen lämpö Oy
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    72
    Autopaikat
    53 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betonielementti.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 28.4.2033.

    Tehdyt korjaukset

    2022: Lukoston uusinta (Iloq S5). 2020: Uusittu talojen välillä kulkevat käyttövesi- ja lämmitysputkistot. Kunnostettu painuneet veimärit ja asennettu suojaputket talojen väliin uusia kaapelointeja varten. 2017: Viemäreiden pesu ja kuvaus, ilmamäärien säätö, hankesuunnittelun aloittaminen. 2016: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, sadevesiviemäreiden pesu ja kuvaus. 2011: Lämmönsiirtimen uusinta, kaukovalvontaan liittyminen, E-F - talon poistoilmapuhallin uusittu. 2010: Porraskäytävien seinien maalaus. 2009: Porraskäytävien eduskivetuksen uusinta, pihakäytävien ja parkkialueen asfaltointi. 2008: Lämmitysverkoston perussäätö, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2007: Julkisivujen peruskorjaus, parvekkeiden ovet ja ikkunat uusittu, porraskäytävien ulko-ovet ja ikkunat uusittu, parvekkeiden kaiteiden uusinta sekä parvekelasitus. 2002: A-B - talon kylmälaitteet uusittu. 2001: C-D ja E-F - talojen vesikattojen uusinta. 2000: Lukituksen uusinta, P-paikan laajennus.

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräinen yhtiökokous 6.5.2024: Päätetään lainan ottamisesta: Hallitus esitti, että hyväksytään Danske Bankin antama lainatarjous (Liite 3) ja päätetään ottaa asunto-osakeyhtiölle kohdassa 7 päätetyn linjasaneerauksen sekä yhtiökokouksen 5.2. hissi- ja vesikattojen uusimisen edellyttämä laina. Lainan enimmäismäärä on 4,25 miljoonaa euroa (laina-aika 25 vuotta + remonttiaika (enint. 2 vuotta). Valtuutetaan isännöitsijä sopimaan lainaehdoista, allekirjoittamaan velkakirja ja nostamaan laina. Tämän huoneiston osuus (ilman rahoitusta) noin 60702,95 euroa ja 404,37 euroa/kk. Ostaja ottaa tämän vastatakseen.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Piha: Kunnostetaan linjasaneerauksen jälkeen. Perustukset ja runko: Kunnostetaan tarpeen mukaan. Julkisivut: Ei välitöntä tarvetta. Parvekkeet: Parvekelinjojen huoltomaalaus tarpeen mukaan. Ikkunat ja ulko-ovet: Uusittu vuonna 2007, vuosihuolto tarvittaessa. Lukoston uusiminen iLOQ 2022. Katto: Ei välitöntä tarvetta. Huoneistojen märkätilat: Kunnostetaan tarpeen mukaan linjasaneerauksen yhteydessä. Yleiset tilat: Kunnostetaan tarpeen mukaan. Lämmitysjärjestelmä: Perussäädön tarkastus. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Jätevesiviemäreiden pesu ja kuvaus, putkiston kuntotutkimus. Ilmanvaihto: Linjasaneerauksen yhteydessä. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Linjasaneerauksen yhteydessä. Hissit: Huoltokorj. tarpeen mukaan. Uusitaan linjasaneerauksen jälkeen. Pohjaviemärit: Talojen välisten tekniikoiden uusiminen (lämpö- ja vesiputket) sekä varausputket sähkökaapelien uusimista varten. Lisäksi korjattiin ja osin uusittiin A-B talon painuneet pohjaviemärit (jätevesi- ja sadevesiviemäri) 2020. Uusi putkiston kuntotutkimus suunniteltu toteutettavaksi 2023.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 935 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k. Yhtiökokousessa 5.2.2024 hyväksyttiin: Hallitus esitti, että sille tai sen määräämälle annetaan valtuudet sopia enintään 4,4 miljoonan euron taloyhtiölainan luottoehdoista sekä allekirjoittaa luottosopimus, panttausasiakirjat sekä kiinnitysten toimeksianto. Selvennykseksi todettiin, että taloyhtiölainaa voidaan nostaa vain yhtiökokouksen hyväksymiin käyttökohteisiin.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!